CSM a sesizat Inspecția Judiciară cu privire la declarațiile lui Băsescu

117
2
CSM a sesizat Inspecția Judiciară cu privire la declarațiile lui Băsescu - csm-1428481281.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a sesizat, marți, Inspecția Judiciară cu privire la declarațiile lui Traian Băsescu, care spunea că nu îi sună pe Florian Coldea, Codruța Kovesi și Livia Stanciu "din silă", pentru că "sunt artizanii acestui mod răvășit de a face justiție".

Președintele CSM, Marius Tudose, a sesizat Inspecția Judiciară în legătură cu cele mai recente afirmații ale fostului președinte referitoare la justiție, făcute luni seară la postul de televiziune B1, dar și cu privire la o postare a Elenei Udrea pe o pagină de socializare.

"Ca urmare a declarațiilor lansate în spațiul public de către domnul Traian Băsescu în cadrul emisiunilor 'Ultimul Cuvânt'- 31 martie 2015 - și "X-PRESS"- 6 aprilie 2015-, difuzate la postul de televiziune B1 TV, precum și a mesajului postat pe contul de Facebook al doamnei Elena Gabriela Udrea în data de 2 aprilie 2015, președintele Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat Inspecția Judiciară în vederea efectuării de verificări cu privire la apărarea independenței sistemului judiciar, potrivit art. 30 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind CSM, republicată cu modificările și completările ulterioare", conform unui comunicat de presă al CSM.



Comentează știrea

rex
8 aprilie 2015
"Lichelul"

Acest personaj sinistru putrezea in puscarie daca locuia intr-o tara democrata!

pt nr1
10 octombrie 2015
ai.dreptate

Ciumpalacul si coc de la notre dam are noroc ca rom.este mai mult beat dec treaz pt a.vota un ciumpalac nenorocit.rom uita pt ca cand se trezeste din betie nu-si mai aminteste de nimic din nenorocitul care il conduce

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Martie 2015
Stire din Politică-Administrație : Traian Băsescu, la Parchetul General
Pagina a fost generata in 1.008 secunde