"Cu Vasile Blaga președinte, PDL ar crește cu 7% în sondaje în 48 de ore"

410
Președintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a declarat, sâmbătă, la Craiova, că cea mai bună variantă în acest moment pentru funcția de președinte al formațiunii este Vasile Blaga, cu care PDL ar crește în sondaje cu 7% în 48 de ore de la alegerea acestuia.
"Eu îl văd în fruntea partidului pe Vasile Blaga, ceea ce deranjează foarte tare pe cei care vor pe altul sau pe cei care nu îl vor pe Vasile Blaga. Vasile Blaga este potrivit, pentru că la ora actuală este un om care știe foarte bine ce înseamnă o întreagă imensă mașinărie de partid care să funcționeze și e bine cotat și ca imagine și ca om. Dacă Blaga va fi ales președinte al PDL, vom avea după 48 de ore cu șapte procente în plus, pentru că este un candidat care ar putea să ducă lucrurile bine, să mobilizeze partidul și să-i dea o direcție și încredere", a spus Berceanu.
În ceea ce privește ceilalți posibili candidați la șefia PDL, acesta a arătat că, în opinia sa, Teodor Baconschi nu știe în acest moment "cam ce înseamnă să conducă un partid, să fie prim-vicepreședinte".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.711 secunde