Pas în doi

Cum ar arăta PNL cu Mazăre la conducere

1343
Cum ar arăta PNL cu Mazăre la conducere - 06d91fe17905dc53c49e94664acf1355.jpg
Liberalii din județ, prin vocea președintelui lor, Gheorghe Dragomir, afirmă că nu se vor feri din a-i susține pe Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu în eventualitatea unor noi candidaturi, "dacă acest lucru va fi cel mai bine pentru Constanța".
Deși afirmațiile penelistului au fost făcute cu o zi înaintea semnării protocolului, Dragomir deja promitea susținere față de "frații pesediști" din conducerea județeană și locală. În mod normal, PNL Constanța anunțase o conferință, planificată pentru luna februarie, în funcție de calendarul liderilor de la centru, în care urmau să fie prezentați candidații din partea partidului pentru Primărie și Consiliul Județean. Potrivit declarațiilor președintelui liberal din Constanța, s-a renunțat la această idee, deoarece "la momentul respectiv nu s-a presimțit că va avea loc un alt feno-men politic mai important". Totuși, se pare că prevederile impuse de protocol și renunțarea la varianta unui candidat pur liberal nu-i deranjează pe membrii PNL din județ.
"În condițiile actuale ale alianței vom discuta despre ideea unui candidat comun, în funcție de ce prevede protocolul. Actualmente, acest protocol este realizat pentru soluționarea problemelor grave pe care România le are. Vom vedea ce se va putea face și la nivel local, în funcție de ce va menționa documentul", afirmă Dragomir.
Chiar dacă în ultimii ani a existat o serie de critici destul de aspre la adresa administrației locale și județene, Gheorghe Dragomir afirmă că liberalii nu se vor da în spate din a-i susține pe actualul primar și președinte de Consiliu Județean, dacă așa vor primi directive "de sus".
"Vom susține candidaturile lui Radu Mazăre și a lui Nicușor Constantinescu dacă acest lucru va fi cel mai benefic pentru Constanța și dacă așa ne vor spune de la centru", declară președintele PNL Constanța.
Cu astfel de afirmații, se pare că locuitorii orașului au din ce în ce mai puține alternative viabile în ceea ce privește alegerile pentru conducerea administrației locale și județene din 2012.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : I-a lovit criza în… vacanțe
Pagina a fost generata in 0.6152 secunde