Îi doare-n dos de Ponta

Mazăre și Constantinescu au uitat să treacă pe la PDL

2190
Mazăre și Constantinescu au uitat să treacă pe la PDL - 461022d5eb11b2a5f3e84d12a16a255a.jpg
Chiar dacă pesediștii din Constanța ar fi trebuit, asemenea colegilor din țară, să se alăture demersului de pichetare a sediilor de partid aparținând PDL-ului, dând dovadă de sprijin față de colegul lor din Argeș, Constantin Nicolescu, ieri, niciun social-democrat nu s-a dus să-și manifeste nemulțumirea la sediul PDL Constanța.
Deși liderul partidului, Victor Ponta, a dat încă de joi directivă de partid ca toți membrii social-democrați să picheteze sediile PDL-ului din toate județele, începând cu ora 15.00, acest lucru nu s-a întâmplat la Constanța, semn că pesediștii constănțeni nu răspund comenzilor de la Centru. Concret, ieri, la ora 15.00, în fața sediului central al PDL-ului de la Gară, bătea vântul, nefiind picior de pesedist prin preajmă. Mai mult, contactați telefonic pentru a afla ce i-a determinat să procedeze în contradicție cu directiva mai-marelui PSD, cei mai mulți dintre social-democrații constănțeni au găsit fel și fel de scuze.
"Sunt în concediu, și nu știu nimic de această acțiune", a spus Cristinel Dragomir.
Aceeași atitudine neștiutoare a avut-o și vicepreședintele PSD Constanța, Decebal Făgădău, care a susținut că nu știe nimic despre o astfel de acțiune. Cât despre Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, care mai zilele trecute susțineau sus și tare că Nicolescu este tratat nedrept, nici urmă prin fața sediului PDL din Constanța.

Ponta profită de situația lui Nicolescu pentru a se război cu PDL-ul
Președintele PSD, Victor Pont,a a declarat, ieri, la sediul PSD Argeș, unde s-a desfășurat o manifestare de solidaritate cu președintele Consiliului Județean Argeș Constantin Nicolescu, că "nu mai trebuie să fie lăsați liberi hoții și corupții de la PDL". Din câte se pare, el a uitat că există și membri marcanți ai PDL-ului care au fost arestați, cum ar fi primarul Craiovei, Antonie Solomon, și atunci niciun membru al PDL nu a ieșit în stradă să protesteze, lăsând justiția să-și facă datoria.
Printre altele, liderul PSD, Victor Ponta, a subliniat că social- democrații trebuie să fie alături de Constantin Nicolescu și să arate că nu le este frică de PDL.
"Argeșul este pentru noi unul din județele cele mai importante. Nu lăsați PDL să vă fure acest județ, așa cum au furat România în ultimii ani!", a menționat Ponta.
Curtea de Apel Pitești va judeca miercuri, 2 februarie, recursul formulat de apărătorii președintelui Consiliului Județean Argeș, Con-stantin Nicolescu, față de măsura arestării preventive dispusă de Tribunalul Argeș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Ianuarie 2011
Stire din Social : "Nu vă bateți joc de noi!"
Pagina a fost generata in 0.3007 secunde