Ponta nu a mai venit la Constanța. Aici e fericire între liberali și pesediști!

1723
Ponta nu a mai venit la Constanța. Aici e fericire între liberali și pesediști! - fc3f7f1f6bb1060fdf29233e8d2fe374.jpg
Negocierile pentru marea Coaliție a Opoziției au fost sistate pentru ca Victor Ponta să ia pulsul liderilor de filiale PSD cu privire la pretențiile PNL.
"În perioada următoare, voi discuta cu fiecare președinte și cu fiecare organizație județeană, să vedem dacă există un consens în partid. Astăzi (n.r. ieri) ar fi trebuit să vin la Constanța, la Liga Aleșilor Locali PSD, însă, din păcate, mi s-a schimbat pro-gramul și trebuie să ajung, neapărat, în Ardeal. Oricum, la Constanța, nu-mi fac griji cu privire la Coaliție. Acolo PSD-ul stă foarte bine. Am vorbit încă de anul trecut cu Radu Mazăre și cu Nicușor Constantinescu și au fost de acord cu această variantă. Ei se descurcă și fără mine, de aceea trebuie să merg, în țară, unde au nevoie de ajutorul meu", a declarat Victor Ponta, pentru "Cuget Liber".
Vizavi de Coaliția PSD-ACD-PNL, liderul PSD, Victor Ponta, a mai spus că, pe plan local, la Constanța, vor fi multe probleme de rezolvat, dar, dacă există dorință de mai bine, acestea vor fi soluționate până la alegerile din 2012.

"Nu o să mai alerg prin cartiere după voturi"
La rândul lui, primarul Constanței, Radu Mazăre, spune că noua Coaliție care se va forma este un lucru bun. El și-a arătat disponibilitatea de a mai candida pentru un nou mandat, însă "nu o să mă duc să mai alerg prin cartiere ca să cerșesc voturi", a precizat el.
În privința noii coaliții, Radu Mazăre nu a exclus un tandem la alegerile locale, în care el să candideze la Primărie, iar un libe-ral la șefia Consiliului Județean.
"Trebuie să candideze cel mai bine plasat în sondaje. Poate să candideze tot Nicușor Constan-tinescu, dacă are un scor bun sau poate să candideze un liberal în locul meu la Primărie, dacă va sta mai bine ca mine în sondaje", a mai spus Mazăre.
Președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, se ferește, deocamdată, să dea declarații în privința noii Coaliții pe plan local. El a evitat să spună dacă formațiunea pe care o conduce l-ar susține pe Radu Mazăre pentru un nou mandat la Primăria Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3653 secunde