Cum îl "vede" Ponta pe Tăriceanu

115
2
Cum îl

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a declarat că îl vede pe Călin Popescu Tăriceanu ca un candidat puternic la prezidențiale, alături de alte trei persoane, așa după cum arată și rezultatele sondajelor de opinie.


Victor Ponta a spus că potrivit sondajelor de opinie, există cel mult patru persoane care sunt preferate de români pentru funcția de președinte, iar printre acestea se numără și Călin Popescu Tăriceanu. 


"Funcția de președinte nu e una numită, președintele trebuie să fie votat de români, cel puțin cinci milioane de români. Deci nu poate fi scos din pălărie. Și spun toate sondajele publice că există patru, cel mult cinci oameni care pot fi aleși. Poate fi domnul Arafat, poate fi domnul Isărescu, dl Oprescu, dl Tăriceanu, dl Antonescu și dl Mihai Răzvan Ungureanu. Cred că cinci oameni apar în preferințele publicului, dacă nu mă înșel chiar în această ordine. Deci, dintre acești oameni se poate alege", a declarat Victor Ponta. Acesta a adăugat că îl vede pe Călin Popescu Tăriceanu ca pe un candidat foarte puternic, dar nu pentru că îl vede el, "ci oamenii în răspunsurile pe care le-au dat". 




Comentează știrea

Bașpunar
27 februarie 2014
Tăriceanu suferă de Alzheimer!

Premierul Victor Ponta dorește o guvernare formată din prostituații perpetui și lingăi politici. Halal democrație! Halal P.S.D.! Tăriceanu suferă de Alzheimer! Boala Alzheimer este o afecțiune degenerativă și progresivă a creierului specifică persoanelor în vârstă.

Bojidar
28 februarie 2014
Ciuma rosie

Dacă Antonescu și PNL s-au hotărât abia acum să rupă pisica USL , e treaba lor, dar e bine că totuși și-au luat inima în dinți și pe Victor-Viorel Ponta de urechile-i clăpăuge de gargaragiu și bișnițar al Pieței Victoriei, încumetrită cu piața susurelor melancolice din căștile lui Maior și Coldea, pe care cârlanul îi are la mare cinste în sufletul lui. Mizeria absolută a combinațiilor pesediste nu doar cu partidele satelit, ci și cu UDMR-ul, mare iubitor de păduri – sacrificate, desigur – și de cultură ungrofilă cu steaguri secuiești și alte bastimente sau vestigii ale dualismului demult îngropat, vor fi ieșit la iveală precum hoiturile înecaților la suprafața apelor tulburi. Lumea se va fi lămurit pe deplin cine poartă răspunderea pentru mizeria morală în care ne bălăcim, că de aceea materială ne lămuriserăm chiar de la începutul lumii create, din ’90 încoace, de mahărul mahărilor de-atunci, Ion Iliescu.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Tăriceanu despre ruperea USL
Pagina a fost generata in 0.567 secunde