Premierul Victor Ponta va participa la Congresul PES

72
2
Premierul Victor Ponta va participa la Congresul PES - premierullacongres-1393507387.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Victor Ponta, va participa în perioada 28 februarie-1 martie la lucrările Congresului Partidului Socialiștilor Europeni, care va avea loc la Roma (Italia) și în urma căruia va fi desemnat un candidat comun pentru funcția de președinte al Comisiei Europene.


Potrivit unui comunicat de presă, președintele social-democrat va susține și o intervenție în cadrul Congresului de la Roma. "Vineri președintele PSD, Victor Ponta, va participa la o recepție oferită de către președintele Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, Hannes Swoboda, începând cu ora 20,00. Sâmbătă, președintele PSD va participa la Congresul PES, începând cu ora 13,20, în cadrul căruia va susține și un discurs", precizează sursa citată. 


În contextul reuniunii politice a socialiștilor europeni, premierul Victor Ponta va avea întrevederi cu liderii importanți ai partidelor de stânga europene pentru a discuta subiecte de interes comun, legate de agenda europeană. 




Comentează știrea

DODO
27 februarie 2014
PES

Daca si aia sint la fel de hoti ,tupeisti si prosti ca ai nostrii se adevereste vorba ca cei ce seamana se aduna.Poate cere azil acolo si scapam de el.

Bașpunar
27 februarie 2014
Ipocrizie si minciuna baronilor PSD ...

Premierul Victor Ponta dorește o guvernare formată din prostituații perpetui și lingăi politici. Halal democrație! Halal P.S.D.! Tăriceanu suferă de Alzheimer! Boala Alzheimer este o afecțiune degenerativă și progresivă a creierului specifică persoanelor în vârstă.

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Cum îl "vede" Ponta pe Tăriceanu
Pagina a fost generata in 0.5456 secunde