Cum își justifică Adrian Severin refuzul de a demisiona din Parlamentul European

68
Cum își justifică Adrian Severin refuzul de a demisiona din Parlamentul European - 240681severinmediafax-1376353174.jpg

Articole recomandate

Europarlamentarul Adrian Severin, cercetat de DNA pentru luare de mită și trafic de influență, susține că materialul incriminator este doar o înscenare a unor "agenți provocatori", în spatele cărora sunt "anumite interese ale unor forțe politice europene". Severin își justifică refuzul de a demisiona, asemenea altor doi europarlamentari străini, prin faptul că a vrut să dea un semnal că "românii nu pot fi scoși așa ușor din joc".

Adrian Severin a declarat că materialul video realizat de Sunday Times, în baza căruia a fost acuzat de luare de mită pentru susținerea unui amendament în PE, este "o înscenare", "un film editat, care alătură pasaje din diverse convorbiri pentru a demonstra că s-a întâmplat ceva ce nu s-a întâmplat".

Severin susține că, în cazul respectiv, a încheiat un contract de consultanță pentru care a primit aprobare din partea PE și că a fost remunerat pentru consultanță, nu pentru depunerea vreunui amendament. El acuză ziariștii Sunday Times că au acționat ca niște "agenți provocatori". Întrebat ce interes ar exista pentru a i se înscena ceva, Severin a susținut că e vorba de "interese ale altor forțe politice din Europa care doreau să oprească demersuri politice în care eu eram implicat, care se refereau la trasarea frontierei intre spațiul euroatlantic și euroasiatic". Citește mai mult pe www.realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.392 secunde