Cum schimbă primarul Nicolae Matei fața orașului Năvodari

344
5
Cum schimbă primarul Nicolae Matei fața orașului Năvodari - nicolaemateiprimarienavodari5-1408431168.jpg

Articole recomandate

Ieri seară, a avut loc ședința pe luna august a Consiliului Local al Orașului Năvodari. Pe ordinea de zi, primarul Nicolae Matei și echipa sa au înscris 40 de proiecte de hotărâre, majoritatea dintre ele cu impact benefic direct pentru cetățenii din Năvodari și pentru turiștii care aleg să își petreacă zilele de vacanță estivală pe plajele din localitate.


Înaintea intrării în ordinea de zi, Consiliul Local Năvodari a luat act de apariția unui nou membru. În locul consilierului demisionar de la PNL, Valentin Tucanu, a devenit consilier local, din partea aceleiași formațiuni politice, Gheorghe Pârlitu.

La primele puncte ale ordinii de zi, consilierii locali au votat rectificarea bugetului local, rectificare care s-a făcut pe plus, ceea ce înseamnă că veniturile realizate de orașul Năvodari sunt mai mari decât cheltuielile, fapt care duce la susținerea și realizarea proiectelor propuse de administrația publică locală.

La punctele 6 și 7 de pe ordinea de zi au fost adoptate două planuri de urbanism zonal pentru construirea a două ansambluri rezidențiale și a unor dotări turistice în zona Mamaia Nord.


La punctele 8, 9 și 10, consilierii locali au aprobat acordarea unor ajutoare financiare către trei persoane, ajutoare a căror valoare totală se ridică la aproape 10.000 lei.

La punctul 19 al ordinii de zi, s-a aprobat concesionarea fără licitație publică a unui teren în suprafață de 937 mp, pe strada D 13. În zona respectivă, în cartierul rezidențial și aproape de malul mării, se va construi o biserică ortodoxă, lăcaș de cult necesar atât locuitorilor din apropiere, cât și turiștilor care vin pe aceste meleaguri în fiecare sezon estival.


Primarul Nicolae Matei nu a uitat de necesitatea amenajării unor noi parcări în orașul Năvodari. Astfel că, la punctele 20, 28, 32 și 33, consilierii locali au aprobat realizarea unei parcări de 7.600 mp pe strada Portului, a unei parcări pe strada Liliacului, bl. 9 Sud, 3 Sud, a unei parcări între Strada Liliacului și Strada Muzicii și a unei parcări în apropierea stadionului Flacăra din Năvodari. Mai mult, pe strada Liliacului se va realiza un proiect de lărgire și asfaltare a acestei căi rutiere, iar pe străzile Mălinului și Mesteacănului se vor realiza lucrări de scarificare, împietruire și asfaltare.

Aleșii locali au mai votat, în domeniul dezvoltării infrastructurii și utilităților publice, studiul de fezabilitate și indicatorii economici pentru proiectul privind introducerea iluminatului public în zona de lotizări Midia.


Tot pentru a veni în sprijinul activității turistice, la inițiativa primarului Nicolae Matei, consilierii locali au aprobat achiziționarea a două trenulețe turistice care vor fi folosite în tabăra Delfinul din Năvodari.

În domeniul educației, mai precis al reabilitării unităților de învățământ, a fost aprobată documentația tehnico-economică pentru proiectul tehnic privind anveloparea Școlii "Grigore Moisil" și a Grădinițelor "Veseliei" și "Albatros".


În domeniul sportiv, stadionul Flacăra se va moderniza, iar capacitatea tribunelor va crește până la 8000 de locuri, în timp ce terenul sportiv Chimia va fi dotat cu gazon sintetic. În privința performerilor din sport, consilierii locali au votat proiectul inițiat de primarul Nicolae Matei, prin care au fost premiați financiar primul campion național de box la seniori din istoria orașului Năvodari, Ion Băluță și antrenorul său, precum și acordarea unui ajutor secției de box din cadrul CS Năvodari.



Comentează știrea

Toms shoes
18 septembrie 2014
Toms shoes

Toms shoesToms outletToms shoes outlethttp://www.tomsshoes-outletonline.com/

Nike Roshe Run
18 septembrie 2014
Nike Roshe Run

Nike Air MaxNike Free RunNike Roshe RunNike Air Max salehttp://www.runshoessale.org.uk/[url=http://www.runshoessale.org.uk/]Nike Air Max[/url][url=http://www.runshoessale.org.uk/]Nike Free Run[/url][url=http://www.runshoessale.org.uk/]Nike Roshe Run[/url][url=http://www.runshoessale.org.uk/]Nike Air Max sale[/url][url=http://www.runshoessale.org.uk/]http://www.runshoessale.org.uk/[/url] Nike Roshe Run http://www.runshoessale.org.uk/

Toms shoes outlet
22 septembrie 2014
Toms shoes outlet

Toms shoesToms outletToms shoes outlethttp://www.tomsshoes-outletonline.com/

Karen Millen outlet UK
22 septembrie 2014
Karen Millen outlet UK

[url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet[/url][url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet UK[/url][url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet online[/url][url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet york[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet UK[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet online[/url] Karen Millen outlet UK

UOyKZYFEobmbOp
29 septembrie 2014
NHqsFwFK

UXfBYS paefjheumvww, [url=http://qpjkvmevslkm.com/]qpjkvmevslkm[/url], [link=http://essfklymhulc.com/]essfklymhulc[/link], http://dhyeietcirtp.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7743 secunde