Dacian Cioloș a dat startul înscrierilor pentru Platforma România 100

209
3
Dacian Cioloș  a dat startul înscrierilor  pentru Platforma România 100 - ciolosprimasedintadeguvern-1494513902.jpg

Articole de la același autor

Fostul premier Dacian Cioloș și o parte din echipa guvernului său invită cetățenii să se înscrie în Platforma România 100, o mișcare cetățenească, deschisă, activă, care are ca obiective transformarea mediului civic și politic românesc și atingerea potențialului de dezvoltare a României. 


"Schimbarea este posibilă și trebuie să înceapă cu felul în care este guvernată România - transparent, deschis, cu onestitate, în dialog cu oamenii. Anul trecut, am început să facem acest lucru împreună cu o echipă de oameni extraordinari, dedicați, încrezători că România poate și merită mai mult. Suntem convinși că suntem mulți, foarte mulți care credem același lucru. Ca popor, putem mai mult decât am arătat până acum. Schimbarea României poate să vină doar de la o implicare cetățenească activă și masivă. Vă invităm să veniți alături de noi, să vă alăturați echipei Platformei România 100. Vă invităm să schimbăm România. Împreună!", a transmis Dacian Cioloș, prin intermediul unui comunicat de presă semnat împreună cu Vlad Voiculescu, Dragoș Pîslaru, Dragoș Tudorache și Alin Mituță, membri fondatori ai Platformei. 


Cetățenii care doresc să participe la transformarea României, să se implice într-un proiect care să schimbe socie-tatea românească și modul de a face politici publice în România sunt invitați să se înscrie în Platformă sau să sprijine mișcarea la www.ro100.ro. 


Comentează știrea

Anti-fraier
12 mai 2017
"Transparent" ?

Așa cum avea de gând să cumpere la preț supraevaluat corvete din Olanda fără aprobarea legală a Parlamentului? Sau cum s-a făcut că nu vede jaful de la CFR marfă. Dar cu zero absorție de fonduri europene cum rămâne? Sau de asta a fost pus.

liviu burebista
12 mai 2017
I-ti spunem de o 100 de ori sa lasi Romania in pace.

Dacian Ciolos un vanzator de tara. unealta globalistilor , a UE si a satanei care se chiama: George Soros, fam. Rotshild etc, care au ca scop desfiintarea statele nationale si sa instaureze Noua Ordine Mondiala. Asa zisa noua ordine care inseamna : inrobirea popoarelor si exploatarea lor, in folosul elitei care ne va stapani. Globalizarea si Noua Ordine Mondiala = Noul Comunism.

Cetatean
12 mai 2017
Alt excroc, ciolos dacian joulien

Marș la ue și la soroș george, cu drăcismele din capetele voastre și cu creerii spălatzi pentru : hotzie și furtișaguri ! De circa 30 de ani, ne-am săturat de excroci si de lichele politice ! Toți sunteți : " o apă și un pământ ", " tusea și junghiul " și precum " sacul și petecul ", toți ați avea aceiași tată, pe dracul, care vă învață numai la : rău, rele și împotriva poporului român, pe care popor român, l-ați sărăcit și ruinat cu bună știință, fără milă, pentru că : ori, că sunteți trădători de neam românesc, ori că nu sunteți români pur și simplu și nu vă doare sufletul de ce este românesc!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4839 secunde