Ziua comunei Mircea Vodă, sărbătorită cu cântec, joc și voie bună

552

Articole de la același autor

Comuna Mircea Vodă va îmbrăca, săptămâna viitoare, straie de sărbătoare. A devenit deja o tradiție ca, în fiecare an, în preajma praznicului Sfinților Constantin și Elena, locuitorii așezării dobrogene să își dea întâlnire pentru a celebra cu fast Ziua Comunei. 


În acest sens, reprezentanții administrației publice locale au pregătit pentru sâmbătă, 20 mai, un program cultural-artistic. Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, evenimentul va debuta, la ora 14.30, cu emblematica defilare a fanfarei ce va pleca de la sediul Primăriei Comunei Mircea Vodă până la Baza Sportivă din localitate, locul în care se va desfășura petrecerea câmpenească. 


În cadrul evenimentului, cei mai merituoși elevi ai comunei, cuplurile care au găsit secretul celei mai longevive căsnicii, cei care s-au remarcat în activitățile sportive prilejuite de Ziua Comunei, dar și membrii medaliați ai clubului local de Taekwondo vor fi, și de această dată, plăcut surprinși de premiile în bani oferite de organizatori. 


De altfel, programul artistic va fi deschis chiar de elevii talentați ai comunei. Nu va lipsi de pe scenă nici ansamblul Doina Dobrogei, care va prezenta publicului un moment de folclor autentic dobrogean. De asemenea, împătimiții sportului vor putea urmări o demonstrație a clubului local de Taekwondo. 


În ceea ce privește programul artistic, audiența va fi încântată cu invitați speciali, precum Aurel Sava, Vanghilizmo, Adrian Minune&Band, Aurică Totolici și Mitrița Camară Velicu, Niculina Stoican, Astras, Cristina Turcu Preda, Julya și Lora Live Band. 
Evenimentul va fi prezentat de Silviana Marin, iar la final, toți cei prezenți vor putea urmări un impresionant joc de artificii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2815 secunde