Dacian Cioloș anunță înființarea primelor comunități locale ale Platformei România 100

190
Dacian Cioloș anunță înființarea primelor  comunități locale  ale Platformei România 100 - dacianciolos-1517148606.jpg

Articole recomandate

Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat, vineri, înființarea în cadrul Platformei România 100 a primelor șase comunități locale în țară și străinătate, la București (Titan), Buzău, Alba Iulia, Londra, Paris și Bruxelles.

"Cei care au întrebat cum pot să se implice primesc acum o nouă parte a răspunsului nostru. Nu există scurtături pentru a schimba în bine, cu adevărat, România. E nevoie de mai mulți, de timp și de implicare, pentru ca, în final, să ne fie mai bine tuturor. Dincolo de cele 15 comunități tematice care lucrează la idei și propuneri în domeniile în care vrem nu doar să spunem că lucrurile pot merge mai bine, ci să și venim cu soluții pentru o viziune de dezvoltare a României, am lansat și ideea de implicare de jos în sus prin intermediul comunităților locale. Oameni cu inițiativă au început să se organizeze", se arată într-un mesaj postat de Cioloș, pe Facebook.

Totodată, pe pagina de Facebook a organizației se menționează că înființarea celor șase comunități locale este un prim pas în dezvoltarea Platformei în județele, orașele, cartierele și satele României. Alte câteva zeci de aplicații pentru înființarea de comunități locale sunt, în acest moment, în analiză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5058 secunde