Daea îi răspunde liderului UDMR care a spus că programul guvernării "pare scris între două beri"

265
1
Daea îi răspunde liderului UDMR care a spus că programul guvernării
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a replicat duminică, întrebat cum comentează declarațiile președintelui UDMR, Kelemen Hunor, referitoare la faptul că noul program de guvernare ar arăta "de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri", că ultima dată când s-a îmbătat a fost în 1968.


"În 1968 m-am îmbătat. Dacă mă gândesc... și acum mi-e rău...", a spus el, la Palatul Parlamentului.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă seara, în cadrul aniversării a 15 ani de la înființarea Conferinței Tineretului Maghiar, că din discuțiile avute cu președintele executiv al Uniunii, Porcsalmi Balint, a reieșit că noul program de guvernare "arată de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri".

"A citit careva planul de guvernare? Știu că Balint l-a citit și mi-a spus că arată de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri. Se va decide săptămâna viitoare referitor la acest plan de guvernare și ar fi foarte bine dacă v-ați exprima și voi părerea. Eu aș fi foarte bucuros ca mâine dimineață să citiți acest program de guvernare și să ne spuneți ideile voastre până luni dimineața. Avem și noi idei referitoare la perioada următoare pe care vrem să le prezentăm", a afirmat Kelemen Hunor, potrivit traducerii oficiale.


Comentează știrea

Mesterul
29 ianuarie 2018
Manole

Păi, ce, e puțin lucru sa scrii un program de guvernare intre doua beri? Mai ale, .. o istenem, ... , doua beri Ciuc? O aia nici nu mai conteaza...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2467 secunde