Ministrul Agriculturii dezvăluie motivul pentru care prețul ouălor s-a dublat în ultimele zile

352
1
Ministrul Agriculturii dezvăluie motivul pentru care prețul ouălor s-a dublat în ultimele zile - ceseintampladacamanancimaimultde-1510486847.jpg

Articole recomandate

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat sâmbătă la Ploiești că din analizele interne realizate până în prezent creșterea prețului ouălor ar fi generată doar de problemele existente la nivel european, el invocând în acest sens scandalul ouălor contaminate cu Fipronil.


"Acum este un puseu pe piață și este generat de condițiile care s-au creat la nivel european. Foarte multe ferme din Europa producătoare de ouă din Olanda, din Franța, din Belgia, din cauza scandalului Fipronil, foarte multe efective au dispărut, au intrat în asanare spațiile respective și acum, oferta fiind mai mică, evident că piața a reacționat în mod natural", a explicat ministrul, citat de agerpres.ro.

Întrebat dacă prețurile din România au legătură doar cu problemele europene, ministrul a răspuns: "Din analizele noastre, da!''.


Comentează știrea

costu
12 noiembrie 2017
operator pc

-oferte-operatorOnline!Proiect nou.Esti salariat si nu-ti ajung banii?Esti somer si cauti un loc de munca?Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit?Atunci nu ai nimic de pierdut,realizeaza-ti visul.Noi iti oferim curs gratuit si complet de instruire,lucrand acasa.Nuiti trebuie decat un Calculator,internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani. Trimite un e-mail cu textul"info"la pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3458 secunde