Primăria Constanța a lansat, în dezbatere publică, Regulamentul privind desfășurarea comerțului

358
1
Primăria Constanța a lansat, în dezbatere publică, Regulamentul privind desfășurarea comerțului - fondprimariaconstanta4-1510486804.jpg

Articole de la același autor

Agenții economici care desfășoară activități în municipiul Constanța pot consulta "Regulamentul privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață aprobat prin HCL. nr. 371/2016", după ce reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat că acesta este disponibil, pentru o perioadă de 30 de zile, pe site-ul instituției, www.primaria-constanta.ro.

Mai exact, cei interesați pot depune propuneri și sugestii privind regulile după care să se desfășoare activitățile comerciale și după care să funcționeze activitatea în piețele din Constanța.

Drept urmare, Primăria Constanța a lansat, în dezbatere publică, proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța, aprobat prin H.C.L. nr.371/2016.

Documentul cuprinde toate regulile pe care trebuie să le respecte toți cei care au afaceri în turism, comerț și servicii.

Proiectul poate fi studiat pe îndelete la sediul Primăriei Constanța din bulevardul Tomis nr. 51, pe site-ul www.primaria-constanta.ro, la secțiunea "De interes public - Transparență Decizională pe Legea 52/2003 - Informare și consultare publică", și pe pagina de Facebook: www.facebook.com/PrimariaConstanta.

Totodată, persoanele interesate pot depune, în scris, până la data 29.11.2017 propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Materialele transmise trebuie să poarte mențiunea "Recomandare la Proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța, aprobat prin HCL nr.371/2016".

Propunerile, sugestiile sau opiniile se vor transmite, prin poștă, la sediul Primăriei Municipiului Constanța din Bd. Tomis nr. 51, cam. 129 sau prin e-mail la adresa [email protected].

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241/488.192, persoană de contact Carmen Popa. 

Comentează știrea

Lili
13 noiembrie 2017
Dezbatere

De ce nu întreabă Primaria cetatenii, printr-o dezbatere publica, daca vor sau nu sa se stopeze constructiile de orice fel din oras.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4561 secunde