Dacian Cioloș își face partid. "La alegerile europarlamentare intrăm în joc"

600
2
Dacian Cioloș își face partid.

Articole de la același autor

Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat, ieri, că în cel mult două săptămâni va fi depus dosarul de înscriere a unui nou partid politic, însă a evitat să spună numele formațiunii politice. Cu toate acestea, Cioloș a explicat că Platforma România 100 va rămâne în continuare o mișcare civică. 


"Am început cu Platforma România 100 ca o mișcare civică, vom continua cu o mișcare politică. În următoarele zile, o săptămână, maximum două vom depune dosarul de înscriere a unui viitor partid, care își propune să ducă energia asta și în mediul politic. Lucrurile vor rămâne mai departe legate, platforma va rămâne mișcare civică, și va avea rolul de a prelua energia din platformă și să o structureze într-un proiect politic care trebuie să fie serios și credibil", a declarat Dacian Cioloș.


Printre altele, fostul premier a mai spus că se lucrează de un an la programul viitorului partid și că intenționează să participe cu acesta la alegerile europarlamentare. 


"Vom participa la alegeri cu un partid politic. După depunerea actelor de înregistrare a partidului politic va dura câteva luni până la finalizarea procesului de înscriere la tribunal, apoi vor începe înscrierile în partid. La primele alegeri, cele europarlamentare, intrăm în jocul politic. Aceasta este forma, trebuie să dăm fondul, care înseamnă o schimbare de atitudine, dacă nu se produce declicul, putem face zece partide", a mai adăugat Dacian Cioloș.


Comentează știrea

Gicu
23 martie 2018
Doamne fereste

Tipul mizeaza pe multimea de idiotic care l-au sustinut .In tara asta sunt multi indivizi josnici capabili sa sustina orice personaj de tipul lui Ciolos.

ADEVAR
23 martie 2018
Pe cuvânt că-i așa !

Dintr-un partid mic si pitic, ce are sa iasa, un partid si mai mic, adica nimic, dar infiintzarea partidului conteaza pentru stoarcerea de bani de fraierii care-l sponsorizeaza si statul roman, mai bine spus / zis, noi, romanii / fraierimea si ei care sunt niste excroci, care fura tot si de peste tot, pentru ca legile sunt pentru marea masa a poporului roman si nu pentru pungasii si hotzii care se ascund foarte bine in politica.

Pagina a fost generata in 0.3824 secunde