Dacian Cioloș: „Nu renunțăm la alegerea primarilor în două tururi”

139
Dacian Cioloș: „Nu renunțăm la alegerea primarilor în două tururi” - dacianciolos-1627668893.jpg
Copreşedintele USR-PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloş a declarat, vineri, la Teleorman, că formaţiunea sa politică nu renunţă la susţinerea alegerii primarilor în două tururi.

„Nu vom renunţa la idee, chiar dacă nu e în programul de guvernare ca atare. (...). Nu vom renunţa la idee, pentru că e un obiectiv pe care îl avem şi vom căuta să constituim o majoritate în Parlament. Din păcate, în Coaliţie, UDMR ne-a spus de la început că nu susţine un astfel de proiect. Să vedem dacă în timp îi putem convinge şi pe ei. Dacă nu, sper să construim o majoritate om cu om în Parlament, pentru că nu vom renunţa la această idee. E un element esenţial pentru a creşte, din punctul nostru de vedere, pentru a creşte calitatea aleşilor locali şi a primarilor, ei să fie mai reprezentativi şi să aibă acolo acces candidaţi care chiar au o susţinere suficient de puternică în comunitate”, a spus Cioloş.

Copreşedintele USR-PLUS şi preşedinte al grupului Renew Europe din Parlamentul European, Dacian Cioloş, a susţinut, vineri, o conferinţă de presă în Teleorman, cu prilejul inaugurării biroului de europarlamentar în Roşiorii de Vede. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6342 secunde