Dan Barna, despre schimbarea lui Cîțu dacă pierde alegerile din PNL: „USR-PLUS se va adapta”

222
Dan Barna, despre schimbarea lui Cîțu dacă pierde alegerile din PNL: „USR-PLUS se va adapta” - barnaschimbare-1624896748.jpg
Liderul USR-PLUS, Dan Barna, a declarat, luni, întrebat despre o eventuală schimbare a premierului după competiția internă din PNL, că, în funcție de decizia luată de liberali, USR-PLUS se va adapta.

Despre o posibilă remaniere a unor miniștri USR-PLUS, Dan Barna a spus că nu a existat nicio discuție, iar protocolul agreat după demiterea lui Vlad Voiculescu prevede foarte clar cum se iau deciziile.

„USR-PLUS este partener într-un guvern. Obiectivul nostru este ca guvernul să rămână stabil. Ce vor decide cei de la PNL va genera apoi consecințele firești politice la care USR-PLUS se va adapta. Decizia privind următorul președinte al PNL este a celor din PNL și în funcție de această decizie ne vom așeza la masă și vom discuta”, a declarat Dan Barna, întrebat despre o posibilă schimbare a premierului, în cazul în care acesta ar pierde competiția pentru șefia PNL cu Ludovic Orban.

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, duminică, într-o vizită la Piatra Neamț că persoana care va fi aleasă în funcția de președinte al PNL trebuie să fie și prim-ministrul României, sugerând, astfel, că dacă va câștiga vrea să se întoarcă și la conducerea guvernului României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.0317 secunde