Dan Barna: „Coaliţia are un program de guvernare, dar implementarea lui e mai lentă decât ne-o dorim“

135
Dan Barna: „Coaliţia are un program de guvernare, dar implementarea lui e mai lentă decât ne-o dorim“ - barnacoalitie-1624559083.jpg
Copreşedintele USR-PLUS, Dan Barna, şi-a exprimat, joi, dezamăgirea că există o viteză diferită în înţelegerea reformelor între partidele din coaliţie.

El a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că implementarea programului de guvernare convenit de partidele care formează coaliţia este mai lent decât şi-o doresc liderii USR-PLUS.

„Este o viteză diferită în înţelegerea reformelor între partidele din coaliţie. Asta este realitatea. USR-PLUS a venit în această coaliţie cu o dorinţă de reformă foarte puternică. Ceilalţi doi parteneri au fost de acord, a fost un program de guvernare agreat, numai că asupra timing-ului avem aceste discuţii care încă durează. Coaliţia are un program de guvernare, dar implementarea lui e mai lentă decât noi ne-o dorim”, a afirmat Barna.

De asemenea, copreşedintele USR-PLUS, care deţine şi funcţia de vicepremier, s-a arătat nemulţumit de întârzierea reformelor propuse de coaliţia majoritară în Parlament.


„Faptul că în Parlament lucrurile merg foarte greu nu cred că e o taină pentru cineva. Sunt multe iniţiative şi sunt restanţe în ceea ce înseamnă reformele din programul de guvernare asumat de coaliţie, care au rămas, restanţe care sunt în momentul de faţă în Parlament şi în logica aceasta trebuie privit mesajul Guvernului şi al premierului din ultimele zile, pentru că SIIJ-ul încă nu s-a rezolvat, pensiile speciale încă nu s-au rezolvat, primarii în două tururi încă nu s-a rezolvat, educaţia pentru sănătate a copiilor, o altă temă importantă, nu a fost încă clarificată”, a spus Barna.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3733 secunde