Dan Vîlceanu spune că nu a fost criticat de Ciucă pentru reproșurile aduse miniștrilor PSD

334
Dan Vîlceanu spune că nu a fost criticat de Ciucă pentru reproșurile aduse miniștrilor PSD - vilceanuu-1645125360.jpg
Ministrul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu, spune că nu a fost criticat de premierul Nicolae Ciucă pentru că le-a reproșat unor colegi din Guvern modul în care gestionează banii europeni. A fost o recomandare, iar Ciucă trebuie să-și facă datoria de premier de coaliție, a spus Vîlceanu.

„Nu, nu mi-a reproșat niciodată așa ceva. Dl Ciucă ne-a rugat să nu mai vorbim în contradictoriu în spațiul public, dl Grindeanu (ministrul Transporturilor, și el membru PSD) a spus că am discutat despre miniștrii PSD de la guvern”, a spus Vîlceanu.

„Nu am apostrofat pe nimeni, puteți să luați imaginile să vedeți că nu pronunț nume, spun ceva de notorietate publică. La Ministerul Sănătății și la Ministerul Muncii de ani de zile nu există o absorbție bună la fonduri europene”, a continuat ministrul.


„Repet, să fie foarte clar, nu a fost o critică față de nimeni, a fost o recomandare ca pe viitor să evităm astfel de situații”, a mai spus el.

Întrebat cum vede faptul că un premier susţinut de PNL ia apărarea miniştrilor PSD, Vîlceanu a răspuns: „Nu am ce să văd. Sunt discuţii pe care le avem în Guvern. Nu cred că e problema de simţământul cuiva, al meu sau al altui coleg, ci pur şi simplu este premierul României, este premierul pe care PNL îl susţine, a fost votat în partid şi bineînţeles că trebuie să îşi facă datoria de premier de coaliţie”.Pagina a fost generata in 1.009 secunde