De ce s-a întâlnit Mihai Răzvan Ungureanu cu Mihai Petre

243
De ce s-a întâlnit Mihai Răzvan Ungureanu cu Mihai Petre - untitled-1369984892.jpg

Articole de la același autor

Președintele Organizației Municipale a Forței Civice Constanța, Mihai Petre, s-a întâlnit, recent, cu președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu.

Întâlnirea a avut ca scop prezentarea liniilor strategice de acțiune și a obiectivelor politice pe termen scurt, mediu și lung ale Forței Civice Constanța. Acestea vor avea ca centru de greutate pregătirea unei clase de politicieni tineri, curați, cu solide principii de moralitate și experiență profesională în diverse domenii de activitate, care să își poată asuma cu responsabilitate mizele politice și administrative ale următorilor ani electorali.

În cadrul discuției, președintele Organizației Municipale Forța Civică Constanța, Mihai Petre, a subliniat că numai o schimbare profundă a scenei politice, la toate nivelurile, poate restabili încrederea oamenilor în politicieni și îmbunătăți actul de guvernare central și local. Din acest punct de vedere, obiectivul principal al organizației municipale este de a construi o echipă dinamică și competentă, capabilă să ofere electoratului constănțean cei mai buni candidați pentru alegerile europarlamentare și locale din anul 2014, respectiv 2016.

Totodată, Mihai Petre l-a asigurat pe Mihai Răzvan Ungureanu că Forța Civică Constanța se va afla în opoziție fără echivoc în raport cu administrația PSD și va fi deschisă dialogului politic și administrativ cu toate celelalte structuri de dreapta, dialog centrat pe interesul strict al comunității.

La rândul său, președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a încurajat proiectul de constituire și dezvoltare a unei echipe de politicieni noi la nivelul municipiului Constanța arătând că unul dintre obiectivele majore ale partidului la nivel național este strâns legat de susținerea și promovarea tinerilor competenți.

Mihai Răzvan Ungureanu l-a asigurat pe Mihai Petre de susținerea proiectelor politice și administrative ale organizației municipale a Forței Civice Constanța, care au ca obiective finale elaborarea unui program de guvernare locală și identificarea candidaților capabili să câștige alegerile locale din anul 2016. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0378 secunde