De la 1 mai, Ion Mincă vrea să renunțe la funcția de viceprimar al Mangaliei

3042
Viceprimarul municipiului Mangalia, Ion Mincă, și-a propus să renunțe la funcția pe care o deține în prezent, nemulțumit de condițiile în care se face administrație la nivel local și dezamăgit de oamenii din jurul său.
"Mi-ajunge. Vreau să stau liniștit. Este momentul să îmi văd numai de interesele mele și de familia mea. Eu am și probleme de sănătate. Acum, sunt în concediu medi-cal până la 1 mai. După această dată, o să mă retrag", a declarat Ion Mincă.
"Nu mai există oameni cu caracter. Vorbești ceva cu ei și peste o oră te trădează. Ședința de îndată de sâmbătă a fost aranjată astfel încât să vină doar câțiva consilieri", a mai afirmat Mincă, făcând strictă referire la democrat-liberalii Ioan Negrea și Dan Moldovan care au fost convocați, au participat la ședință și, în opinia conservatorului, "au bătut palma cu Tusac", alături de consilierii PSD și FD.
Ion Mincă a precizat că la baza deciziei sale nu au stat evenimentele de sâmbătă. "Oricum îmi propusesem să mă retrag. S-au adunat mai multe. Nu pot să stau într-o asemenea mizerie. Nu sunt omul compromisurilor, nu sunt omul care să pună mai presus de orice interesele sale personale", a completat el.
Ion Mincă a menționat că își va păstra funcția de consilier local.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9525 secunde