Decebal Făgădău și Cristinel Dragomir, declarați incompatibili de ANI

970
6
Decebal Făgădău și Cristinel Dragomir, declarați incompatibili de ANI - cristineldragomirdecebalfagadau-1383669406.jpg

Articole de la același autor

Viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, și vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, au fost declarați, ieri, incompatibili de Agenția Națională de Integritate (ANI).

Potrivit unui comunicat de presă remis de ANI, în urma verificărilor, viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 25 februarie 2009 - 27 iulie 2012, întrucât a deținut, simultan, funcția de viceprimar al municipiului Constanța și calitatea de reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Constanța în Adunarea Generală a Acționarilor în cadrul SC RAJA SA. Astfel, cei de la ANI susțin că Decebal Făgădău nu a respectat dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. f) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora "funcția de viceprimar este incompatibilă cu funcția de reprezentant al unității administrativ teritoriale în adunările generale ale societăților comerciale de interes local". 


De asemenea, cei de la ANI susțin că vicepreședintele CJC, Cristinel Dragomir, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 23 iunie 2008 - 15 ianuarie 2010, întrucât a deținut, simultan, funcția de vicepre-ședinte al Consiliului Județean Constanța și calitatea de administrator la SC "Cazare la mare" SRL. Astfel, reprezentanții Agenției Naționale de Integritate spun că Dragomir nu a respectat dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora "funcția de vicepreședinte de consiliu județean este incompatibilă cu funcția de administrator la societă-țile comerciale". 


În cursul zilei de ieri, cei doi au organizat o conferință de presă și au spus că vor ataca în instanță rapoartele întocmite de ANI, deoarece se consideră nevinovați. Ei au mai susținut că nu au rămas deloc surprinși de aceste decizii emise de ANI și că au aflat din presă că au fost declarați incompatibili. 


"Am constatat cât de rapid se mișcă instituțiile statului atunci când este vorba de un viceprimar de la talpa țării. Pe 24 iulie, am aflat că există o sesizare care semnala o posibilă incompatibilitate a mea și, astăzi, nu mă surprinde să aflu de la presă că am fost declarat incompatibil. Eu susțin că nu sunt incompatibil și voi ataca în instanță raportul ANI, atunci când îl voi primi. Nu pot să spun decât că eu am fost ales viceprimar de Consiliul Local și toate atribuțiile mele sunt delegate de primar. Era normal să fac parte din AGA a RAJA, pentru că aveam un proiect important de dus la capăt. Eu nu am încasat niciodată vreo retribuție de la RAJA, nu am obținut niciodată vreun beneficiu personal", a declarat Decebal Făgădău. 


La rândul său, Cristinel Dragomir a spus și el că va ataca raportul în instanță și că nu este surprins să afle că a fost declarat incompatibil.


"Am avut cândva niște site-uri care se numeau «Cazare la mare» și «Cazare la munte», dar, după ce am fost ales vicepreședinte, am suspendat acea societate. O societate care, oricum, nu avea legătură cu ceea ce făceam la Consiliul Județean", a spus Cristinel Dragomir.


Comentează știrea

Liviu Chilian
6 noiembrie 2013
Doi Rromarlani psihopati-sociopati

Fekete si Dragomirov nu’si dau seama ca sunt nebuni de legat! In particular, ei se scuza ca fac parte dintr’o "natie" de gnomi nebuni, barbari(citat un subsecretar de staul din sinisterul energiei), Rromarlanii, si n’ar trebui sa se faca atat taraboi merdiatic pe seama lor, biete animale vanate de merdialqaeda, ca’n tzarcul de la Balc. Gaborul-unguresc guitza ca el e fost…delekat de Sifilitic sa faca parte din AGA. Nu de lege ii pasa sociopatului sau (scar)bosului sau. Legea e clara, ba, smintitule ABONAT pe antiviata la fonctie bugetara, da’ pen’ca remuneratia e "mica", trebuie sa’ti ajustezi…bokatia si bentleyurile fara numar, fara numar – daca esti la "primarie"(aiurea, un cuib de nebunii jigano-mazaren), nu ai voie sa fii in nicio AGA. Legea a fost votata si de Sifiliticus Secundus, fratele boaitei ce te’a delekat pe tine – mai bine te’ar lega Militia si baga la bulau. Scuza baragladinei-bulgaresti e si mai infantila – desi e’n politika, se mai ocupa si cu…bisnitareala, vara, pe "litoral". Sa raspunda sociopatii-astia doi la intrebarea: "cand aveti timp, ba, starpituri satanizate, sa le faceti ‘pa’ toate? Si’n ‘primarie, si’n (sp)AGA, si la plaja, vara, si la munte, iarna?!" Parc’ati fi Nea Nicu! Numa’ ala, impuskatu’, avea ‘fo noua fonctii si era "admirat" pana la orgasm, de burghezia rosie satanica. De nu v’ar muri mult babet inainte! La asa votante, asa…mazareni SENILI!

LOL
6 noiembrie 2013
Coane,

Scrii mult, prost si fara noima. Nu te mai strofoca, nu-ti iese. Am avut un cui in pantof cu mai mult haz decat tine.

Răspuns la: Doi Rromarlani psihopati-sociopati
Adăugat de : Liviu Chilian, 6 noiembrie 2013
Fekete si Dragomirov nu’si dau seama ca sunt nebuni de legat! In particular, ei se scuza ca fac parte dintr’o "natie" de gnomi nebuni...
NICUSOR DANIEL CONSTANTINESCU
6 noiembrie 2013
Ai grija cu BABULEA

DECEBALE , nu-l mai lua pe CRISTINEL la conferinte de presa sau la televiziune. El nu este in aceeasi situatie cu noi si cu alte sute de primari si viceprimari( in AGA sau CA la societati de interes local).DRAGOMIR A INCALCAT LEGEA SI RECUNOASTE!!!! Exista un proverb :" CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE SINGUR IN EA" (ia-l si pe DARIE in groapa ca va pun eu " consilieri personali")

Darie
6 noiembrie 2013
Pe mine nu ma prindeti

Eu sunt smecher, eu am scapat si dupa ce l-am omorat pe sotul amantei mele. Nu ma prindeti cu nimic ca va impusc de la balcon cum fac cu maidanezii. Vreau doar Nicusor sa piara sa raman eu stapan.

Liviu mi-a luat vorba din gura
6 noiembrie 2013
"LOL" raspunde la intrebarea pusa de Liviu Chilian

"cand aveti timp, ba, starpituri satanizate, sa le faceti ‘pa’ toate? Si’n ‘primarie, si’n (sp)AGA, si la plaja, vara, si la munte, iarna?!" Parc’ati fi Nea Nicu! Numa’ ala, impuskatu’, avea ‘fo noua fonctii si era "admirat" pana la orgasm, de burghezia rosie satanica."

Răspuns la: Coane,
Adăugat de : LOL, 6 noiembrie 2013
Scrii mult, prost si fara noima. Nu te mai strofoca, nu-ti iese. Am avut un cui in pantof cu mai mult haz decat tine.
AFACEREA TA
6 noiembrie 2013
GHIDUL PENTRU AFACEREA TA

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:www.cultivareaciupercilor.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4601 secunde