Viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, și vicepreședintele CJC, Cristinel Dragomir, declarați incompatibili de ANI

454
2
Viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, și vicepreședintele CJC, Cristinel Dragomir, declarați incompatibili de ANI - ani1-1383643464.jpg

Articole de la același autor

Ca urmare a exercitării simultane a mai multor funcții și calități, contrar prevederilor legale, Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul a doi aleși din Constanța. Este vorba despre FĂGĂDĂU DECEBAL (Viceprimar al Municipiului Constanța, Jud. Constanța) și DRAGOMIR NICOLAE CRISTINEL (Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța).


Astfel, potrivit www.integritate.eu, FĂGĂDĂU DECEBAL s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 25 februarie 2009 - 27 iulie 2012, întrucât a deținut, simultan, funcția de Viceprimar al Municipiului Constanța, Jud. Constanța, și calitatea de reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Constanța în Adunarea Generală a Acționarilor în cadrul S.C. RAJA S.A. 


De asemenea, DRAGOMIR NICOLAE CRISTINEL s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 23 iunie 2008 – 15 ianuarie 2010, întrucât a deținut, simultan, funcția de Vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța și calitatea de administrator la S.C. CAZARE LA MARE S.R.L. 


Comentează știrea

Liviu Chilian
5 noiembrie 2013
Rromarlani-gnomi blestemati

Motto: "Rromarlanii sunt un bobor de'adunatura"(proverb romanesc) --- Doi tziganoizi psihopati-sociopati din gashca Sifliticului-narcomaniac Mazare, si asta tot tziganoid dupa tata. Fagadau e Gabor unguresc. Dragomir e Tzigan-Bulgar. Tragedia e ca si'au pus...tzoale social-demoNcrate viu colorate cu care AMAGESC-atrag babetul si...'moshnegetul' kustendiliu. Ce oroare! Ce infamie! Sa profiti de batrani pentru a inhata puterea politicastra pe care o folosesc sa DISTRUGA viitorul tinerilor! Crima politicastra uslamista pe asta s'a bazat - amagirea batranilor cu promisiuni diabolice; oropsiti-batrani ce se duc la vot si'l voteaza pe cel ce promite un pui congelat-stricat ca...ajutor. Dupa ce au luat puterea "guvernamentala", vedem ce le'au facut poantistii batranilor din Pungesti - i'au ingenuncheat si pus AKM-ul la ceafa! --- La intrebarea "ce l'a recomandat, ce calitati managerial-economice are, ce unitate economica si cati producatori de bunuri materiale a condus Gaborul Poanta, INFANTILUL-de'o-violenta-iesita-din-comun", pentru a fi numit in functia de prim-sinistru, personal, nu am gasit nimic recomandabil - infantilul-dement si'a tras, pe bani, "diploma in drept"(???), si asta dupa ce a venit din Franta unde s'a ocupat cu hotia. PorKuror fiind, a fost cooptat de Jiganul-infatuat Nastase in "guvernul" sau; pozitie din care Poanta l'a terorizat pe un adevarat procuror si impins la sinucidere. Daca prim-sinistrul Nastase a ajuns in puscarie, DE VINA este..."seful grupului de control", recte acest dement-devenit agent jewnglishtanez, Poanta; bosul Sifiliticului Mazare si locotenentilor sai, tziganoizii Fagadau si Dragomir. Sa vedem cum se va materializa din punct de vedere juridic, constatarea ANI, care institutie l’a gasit inkkpatibil si pe Spondilimanul-psihopat ce vrea, n’asa, o Rromarlanie fara…justitie.

CRISTI DARIE
5 noiembrie 2013
GIGI BECALI

Daca s-ar verifica afacerile lui PAPADUMITRU de la AL STOM (cu RAJA , cons. jud. si primarii din judet ) mi-e teama ca prietenul meu CRISTINEL isi va impartasi pasiunile ( tablele si STEAUA )cu GIGI in aceeasi celula

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6733 secunde