Delegarea serviciului de iluminat public, în dezbatere la Medgidia

382
2
Reprezentanții Primăriei Municipiului Medgidia organizează, astăzi, o dezbatere publică. Evenimentul începe la ora 17.00, fiind găzduit de sala Casei de Cultură "I. N. Roman".
Principala temă care se va lua în discuție vizează delegarea gestiunii serviciului de iluminat public în municipiul Medgidia. Totodată, în cadrul întâlnirii, se va discuta despre realizarea stemei municipiului Medgidia, conform prevederilor H.G. 25/2003, privind stabilirea metodologiei de elaborare, reproducere și folosire a stemelor județelor, municipiilor, orașelor și comunelor.
Dezbaterea publică este deschisă participării cetățenilor municipiului Medgidia, instituțiilor publice sau private și oricăror grupuri interesate.

Comentează știrea

Misu
5 martie 2012
KO

Abia astept sa vin la aceasta dezbatere publica ca sa-ti dau doi pumni in cap si trei in gura pentru toate hotiile pe care le faci tu impreuna cu gasca ta !!! Sa-l iei si pe Scabatura ca altfel o sa-mi para rau ca nu v-am scos dintii la amandoi !!!

geo
5 martie 2012
vezi-ti de treaba ta

Vom veni la dezbatere sa te impiedicam sa mai faci o prostie. Nu te mai chinui ca oricum te schimbam in iunie si daca mai semnezi vreun contract pagubos vai de mama ta ! Mai bine stai linistit aceste 3 luni la primarie ca ne-am cam saturat de prostiile si furaciunile voastre si s-ar putea sa nu mai tinem cont nici de bun simt nici de nimic.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2467 secunde