Delegarea transportului public din Medgidia reaprinde spiritele în Consiliul Local

1712
Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit luni într-o ședință extraordinară convocată de îndată de către primarul municipiului, Marian Iordache.
Potrivit unui comunicat de presă, pe ordinea de zi au fost înscrise trei proiecte de hotărâre care au întrunit numărul de voturi necesar pentru a fi aprobate.
Cel mai important punct de pe ordinea de zi a fost cel privind aprobarea atribuirii contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de călători în Municipiul Medgidia către ofertantul desemnat câștigător - SC Servcom Adrian SRL.
Acest proiect a mai fost dezbătut în ședințele de consiliu, iscând dispute aprinse între aleși și edil. Democrat-liberalii au rămas consecvenți, susținând și de data aceasta că primarul Marian Iordache și comisia de licitație au săvârșit infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice. Pedeliștii din Medgidia susțin, într-un comunicat de presă, că edilul și membrii comisiei "au încălcat normele europene și românești privind publicitatea (…), abuz în serviciu ce se pedepsește de Codul Penal cu închisoare (Art.246)".
Aleșii au stabilit și reprezentanții Consiliului Local al Municipiului Medgidia în consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar aflate pe raza administrativ teritorială a municipiului.
În sfârșit, la propunerea con-silierul UDTTMR, Samir Menan, aleșii au fost de acord cu transmiterea către Colegiul "Kemal Ataturk" Medgidia a imobilului situat în Medgidia, str. Lupeni, în care a funcționat Școala "Carasu". Școala cu clasele I-VIII "Carasu" se desființează prin absorbția ei de către Școala cu clasele I-VIII "Lucian Grigorescu", imobilul rămânând la dispoziția proprietarului, respectiv a Consiliului Local, se mai arată în același comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4298 secunde