Delegație din Turcia, aflată la Medgidia pentru semnarea înțelegerii de cooperare

152
Primăria Medgidia se implică și pune accent pe relațiile externe de colaborare, motiv pentru care, în perioada 10 - 15 aprilie, municipalitatea găzduiește o delegație din localitatea Mudanya, din Turcia. 

Delegația formată din consilieri locali este condusă de viceprimarul localității Mudanya, Seçil Pinar Incecik. 

"Scopul acestei vizite îl reprezintă semnarea înțelegerii de cooperare între Medgidia și Mudanya, prin care cele două orașe se angajează să dezvolte și să promoveze cooperarea lor teritorială prin inițierea unor proiecte de interes comun în domeniile administrație publică locală, cultură, educație și turism", a spus primarul orașului Medgidia, Marian Iordache. 

El a adăugat că oficializarea relațiilor de prietenie cu cei din Mudanya se va concretiza mâine, de la ora 16.30 în sala de ședințe a Consiliului Local Medgidia prin semnarea înțelegerii de cooperare. 

Edilul a mai declarat că această înfrățire are ca punte de legătură tradițiile relațiilor de prietenie și colaborare dintre statele cărora le aparțin, afirmând voința Medgidiei și a orașului Mudanya de a administra problemele comunității conform principiilor democratice, practicând schimburi de experiențe și informații.

În programul stabilit delegația va efectua vizite la instituțiile publice din localitate și județ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Martie 2013
Stire din Sănătate : Noi posturi la Spitalul din Medgidia
Pagina a fost generata in 0.2251 secunde