Deputații Marian Sârbu și Florin Țurcanu și-au depus demisiile

366
Deputații Marian Sârbu (UNPR), numit președinte al Comisiei pentru Supravegherea Sistemului de Pensii Private (CSSPP), și Florin Țurcanu (PNL), care a câștigat șefia CJ Botoșani, și-au depus demisiile din Parlament la Biroul Permanent al Camerei Deputaților.
"Biroul permanent al Camerei a primit, luni, cele două demisii. Marian Sârbu merge ca președinte la Comisia de supraveghere a pensiilor și Florin Țurcanu a fost ales președinte al Consiliului Județean Botoșani. Mie mi se pare normal ca toți colegii din USL care au câștigat fie președinții de consilii județene, fie primării să-și dea demisia din Parlament și să meargă acolo", a spus secretarul Biroului permanent al Camerei, Georgian Pop.
Potrivit Agerpres, el a adăugat că, în total, 19 parlamentari ai USL sunt într-o astfel de situație, iar primul care a făcut acest pas este liberalul Florin Țurcanu.
Pop a mai menționat că după plecarea celor 19 majoritatea USL va fi "una foarte sensibilă", adăugând însă că este optimist că aceasta va funcționa bine. Potrivit acestuia, USL trebuie să aibă o capacitate mai mare de negociere și de convingere politică pe viitor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1918 secunde