Deputatul Florin Gheorghe solicită demiterea de urgență a ministrului Cazanciuc

103
1
Deputatul Florin Gheorghe  solicită demiterea de urgență  a ministrului Cazanciuc - deputatulfloringheorghe2-1404232633.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Partidului Mișcarea Populară Florin Gheorghe îi solicită premierului Victor Ponta să-l demită de urgență pe ministrul de Justiție, Robert Cazanciuc.

"Baronii PSD au ajuns să-și pună oamenii de casă în funcții cheie ale justiției, cu mâinile lui Victor Ponta și Robert Cazanciuc. Pentru aceasta, Victor Ponta a avut nevoie de un ministru ca Robert Cazanciuc - incompetent, absent, dar obedient. Am reclamat în nenumărate rânduri faptul că ministrul Cazanciuc este fie absent nemotivat din activitatea ministerială, fie este prea ocupat cu rezolvarea treburilor murdare ale premierului Ponta. Activitatea DNA a confirmat spusele mele. Procurorii spun cu subiect și predicat că Duicu ordona din biroul de la Palatul Victoria, Ponta aducea grăbit cafeaua, iar Cazanciuc executa ordinele. Domnul Cazanciuc trebuie să elibereze de urgență biroul de ministru al Justiției și să-și ia mâinile murdare de pe justiție", a spus deputatul constănțean Florin Gheorghe.

El a adăugat că Victor Ponta nu doar că nu ar trebui să mai viseze la o candidatură la funcția de președinte al României, dar trebuie să-și pregătească apărarea pentru acuzația de a fi patronat o întreagă rețea infracțională, al cărei unic scop îl reprezintă acapararea instituțiilor și a justiției.

Comentează știrea

Comunistu'
2 iulie 2014
Bah......

Bah... mai bine ati solicita sa se ia la judecat dosarele parashutei voatre Udrea. Mai vad ca, mascariciul asta de Diaconescu vrea sa aiba reprezentati la vot. Un prapadit de partid PMP-ula mea, se vrea judecator, cu toti schilopatii eliminati de alte partide si aterizati in caricatura asta de adunatura politica.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4985 secunde