Deputatul George Vișan, discuții cu cei de la Liga Navală Română în privința pensiilor din domeniu

1506
12
Deputatul George Vișan, discuții cu cei de la Liga Navală Română în privința pensiilor din domeniu - psdvisan1-1513181533.jpg

Articole de la același autor

Deputatul George Vișan, de la PSD Constanța, a avut, în cursul ultimelor luni, o serie de întâlniri la cabinetul parlamentar din municipiu, cu numeroși reprezentanți ai Ligii Navale Române.

Subiectul discuțiilor a vizat revizuirea legislației pensiilor în domeniul naval, precum și promovarea unei inițiative legislative în vederea reparării unei inechități produse personalului navigant maritim care a efectuat serviciul numai pe navele comerciale aflate sub pavilion românesc.

În urma acestor audiențe, parlamentarul constănțean a organizat o întâlnire între o delegație a Ligii Navale Române, alcătuită din comandanții de nave maritime Stelian Ursu, Mircea Bulgăr și Cherim Nejmedin, și reprezentanți ai Ministerului Muncii și Justiției Sociale, la București.

"Împreună cu reprezentanții Ligii Navale Române, filiala Constanța, am avut o întâlnire de lucru cu domnul ministru secretar de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Adrian Rîndunică, pe tema corectării în noua lege a pensiilor a cuantumului pensiei comandanților de cursă lungă. Sperăm ca, în urma acestor discuții, să se găsească o soluție care să rezolve problema acestor oameni care au muncit o viață întreagă pentru România iar pensiile lor să reflecte sacrificiul, responsabilitatea, obligațiile și răspunderea necesare în timpul efectuării serviciului la bordul navelor maritime", a declarat deputatul George Vișan.

"Am stat de vorbă pe marginea memoriului pe care peste 150 de comandanți, comandanți secunzi, ofițeri și șefi mecanici l-au transmis domnului deputat Vișan. Sistemul pensiilor publice bazate pe punctaj ne-a aruncat în cea mai mare mizerie socială, fără posibilități de supraviețuire. Nici chiar medicamentele necesare nu le putem procura. Reprezentanții ministerului au promis că vor analiza situația noastră, iar în luna ianuarie, odată cu noua lege a pensiilor, avem speranța că și nouă, atâți câți am mai rămas, ni se va face dreptate", a spus, la finalul discuțiilor, comandantul de cursă lungă Stelian Ursu. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Scarlat Callimachi
14 decembrie 2017
Les Miserables

"Sistemul pensiilor publice bazate pe punctaj ne-a aruncat în cea mai mare mizerie socială, fără posibilități de supraviețuire" .Priviti ce ne spune reprezentatul PSDragnea, ca am inceput sa o ducem ca-n Teleorman,adica in mizerie sociala si fara posibilitati de supravietuire.Super,pai nu-i asta scopul partidului rosu?Teleormanizarea Romaniei ca target de partid. Mai Ghita, argat al clanului Mazare, de ce n-ai curajul sa le explici oamenilor ca din salariil si pensiii ciupiti ca sa le dati pomeni electorale scursurilor denumite generic,asistati sociali?Stiu in termenii socialismului teleormanean se numeste "justitie sociala", adica si angajatul si pensionarul sa traiasca pe acelasi calapod cu asistatul social, egalitate in mizerie si saracie. Mai Jorjele,taiati dracului ajutoarele sociale lepadaturilor din ghetoul Henri Coanda si mariti pensiile oamenilor care au muncit toata viata.Combateti evaziunea fiscala generata de coruptii neamului si mariti lefurile oamenilor. PS.Conul Jorj,conform declaratiei de avere are- 10.865,85 de lei într-un fond privat de pensii.Deci burghezul Jorj isi baga banii la un fond privat de pensii , deci la o "multinationala",iar socialistul Jorjel tine prelegeri despre sistemul public de pensii si despre "multinationalele" care jefuiesc Romanica lui draga .Asa sunt socialistii romani, trai si averi de nababi dar aparitii si discursuri de Gavroche.Bravos natiune,!Pe Jorjel sa puneti stampila in continuare!

marinar
14 decembrie 2017
Noaptea mintii

Ineptie mai mare n-am auzit, ori ziaristul e pe langa subiect! Ar fi chiar culmea sa s negocieze pensii mai mari DOAR pentru comandantii de cursa lunga, cum e specificat in articol!!!! Cat despre partea cu personalul navigant care a lucrat numai pe nave cu pavilion romanesc, o alta aberatie! Trebuie marite pensiile tuturor bisnitarilor de pe vremea lui Ceasca, a caror unica preocupare la vapor era dusul paharului la gura? Nu e nevoie de pensii speciale pt nimeni, nici macar pt marinari! Singurul lucru pe care il meritam este reducerea limitei de varsta pentru pensionare, care actualmente este inumana!

Draga domnule Scarlat Callimachi
14 decembrie 2017
Poate nu ati stiut...

Socialismul(pesedismul) a invins la orase si la sate in fabrici,in uzine,pe ogoare dar mai ales in ghetouri si pe vapoare.Invatatorul nostru,Karl Marx a spus:..."De la fiecare,dupa posibilitati,fiecaruia dupa nevoi".De exemplu,noi luam de la dumneata care muncesti si nu ai nevoie(stim noi ca nu ai nevoie) si dam la altul care nu munceste dar are nevoie.Asta este socialismul pesedist.Traiasca pesedismul revolutionar,traiasca burghezia rosie ! Vom reveni cu detalii si explicatii.

Răspuns la: Les Miserables
Adăugat de : Scarlat Callimachi, 14 decembrie 2017
"Sistemul pensiilor publice bazate pe punctaj ne-a aruncat în cea mai mare mizerie socială, fără posibilități de supraviețuire" .Priviti ce ne...
Caratase Paulica
14 decembrie 2017
Ia de te uita

Sa mori de ras. Vai mama noastra si de tarisoara asta. Toti trag de ea. Mai oameni buni, mortul de la groapa nu se mai intoarce. Voi vorbiti de un sistem de pensii apus de mai bine de 20 de ani. Credeti ca mai da draq retroactiv ceva pentru cineva? Faceti doar un joc de imagine al politichiului Visan si foarte periculos pentru navigatorii in job astazi. Retineti-va de la a mai iesi si public ca va injura toata lumea, nu vedeti?. Chiar asa de prosti sunteti? Aveam alta impresie despre demnitatea Comandantilor dar vad ca era doar o iluzie. Sunteti la fel de saraci la minte ca toti pensionarii de la uscat.

Un alt comandant
14 decembrie 2017
Care comandanti?

Nu mai vorbiti in numele comandantilor. Sunteti cativa de va numarati pe degete, smecherasi care credeti ca merge cu smenuri si lacrimi si care ne faceti de ras pe toti cei care am insemnat ceva pentru flota asta. Astia multi ne ducem in demnitate si liniste pensia. Am 2000 de lei pensie dar am contribuit toata viata. Ne delimitam de mana de oameni care reclama ca ne reprezinta. Sa nu ne reprezinte ca nu vrem.

Merese...
14 decembrie 2017
Corect

Corect domnule alt comandant. Guvernul asta e in stare sa ne diminueze ceea ce avem din cauza unor maimutoi.

Merese...
14 decembrie 2017
Pensii

Si nu va mai plangeti. Trebuia sa dati bani la sistem. Ati bagat tot in buzunar si acum plangeti. Rusine!

Euxin
14 decembrie 2017
Unde si cand?

Aveti impresia ca in viitor va fi mai bine? Nu cred. Cat timp lucrati pe salariul minim pe economie si va bucurati de alocatia de hrana, nu cred ca aveti pretentie la o pensie decenta. Asa a fost si pe vremea lui Ceasca, salariu mic si restul golomelelor facute din bisnita. Si by the way, unde este domnul presedinte sa va sustina? Nici macar numele nu aveti curaj sa-l pronuntati...comunistii tot comunisti raman.

Captain
14 decembrie 2017
De unde?

Daca contributia catre fondul de pensii a fost mica, de unde vrei bre pensie mare? Daca faceati ceva pentru tarisoara asta, facea si ea ceva pentru voi. Asa ca URA si la gara (sau langa gara, stiti voi unde) stafidelor!

pierreaguerrin
14 decembrie 2017
oferta de împrumut gravă

Noțiuni de un împrumut legitim a fost întotdeauna un mare problemei pentru client. Problema de credit de securitate este ceva care clienții sunt din ce în ce în cauză, precum și de încercarea de un împrumut de la un creditor legitime. Rata dobânzii pentru creditul meu este 2 % și valoarea minim dau împrumut este 2000 și cantitatea maximă este de € 10 000 000. Dacă sunteți interesat în asistența financiară fără frică, fără griji și în condiții de siguranță; contactați-mă astăzi pe mea de mail: [email protected] vă mulțumesc... Pentru mai multe informatii, contactati-ma direct, prin intermediul Whatsapp:

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5084 secunde