Deputatul Maria Stavrositu a demisionat din PDL

991
11
Deputatul Maria Stavrositu a demisionat din PDL - mariastavrosita-1351274704.jpg
Deputatul PDL de Constanța Maria Stavrositu a demisionat din partid, vineri, pe motiv că nu se regăsește pe listele de candidați ARD la alegerile parlamentare. Maria Stavrositu a anunțat că, deși cei din PDL au încercat să scape de ea și să nu mai candideze, ea nu se dă bătută și va candida ca independent cu susținerea Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD). 

În același timp, alte 118 persoane susținătoare ale Mariei Stavrositu au semnat, vineri, demisia din PDL Constanța și au anunțat că o vor susține pe aceasta în campania electorală.


În cadrul unei conferințe de presă la care au participat și aproximativ 50 de susținători ai parlamenta-rului, Maria Stavrositu a spus că este nemulțumită că nu s-a respectat o decizie a Biroului Permanent Național din luna februarie a acestui an. Decizia în cauză face referire la faptul că, actualii parlamentari ai PDL vor candida în colegiile pe care le-au câștigat în 2008, iar schimbarea poate avea loc doar la inițiativa parlamentarului respectiv și cu acordul Biroului Permanent Județean.

Maria Stavrositu spune că această decizie nu a fost respectată la nivel local, iar ea nu se regăsește pe lista de candidați ai Alianței România Dreaptă pentru alegerile parlamentare, însă a sperat că lucrurile vor fi lămurite de conducerea centrală a formațiunii, ceea ce nu s-a întâmplat.

Printre altele, ea l-a acuzat pe președintele PDL, Vasile Blaga, că dă tonul la haos și dezordine în partid. Mai mult, Maria Stavrositu a spus că a încercat să stea de vorbă cu Blaga, dar acesta a evitat o întâlnire cu ea.

"Consider că atunci când în organizația Constanța domnește legea bunului plac, derapajul în atitudine, în comportament și chiar în limbaj, există un for lucid, un for superior care are înțelepciune și care reglează lucrurile spunând că hotărârea respectivă este valabilă pentru toți membrii de partid din PDL, inclusiv pentru Blaga. Aflu că și domnul Blaga este de părere că această hotărâre nu trebuie respectată, cuvântul liderului local, micului baron local, este mult mai important decât o decizie. În momentul în care președintele unui partid la nivel național are o asemenea atitudine înseamnă că acest președinte dă tonul la haos și dezordine în acest partid, deci, toate speranțele că se poate construi în acest partid în acest moment ți se năruiesc. N-am reușit să am o discuție cu Vasile Blaga de când e președintele partidului, deși i-am cerut de mai multe ori", a mai spus deputatul Maria Stavrositu.

Ea a anunțat că din acest motiv demisionează din PDL și consideră că nu mai are nici cea mai mică speranță că lucrurile se pot îndrepta.

"Decizia mea este de a părăsi acest partid. O fac cu sufletul greu și cu multă amărăciune. Am fost determinată să fac acest lucru atunci când nu am mai găsit nici cea mai mică speranță că se pot îndrepta lucrurile", a afirmat Maria Stavrositu.

Ea a afirmat că, deși s-a încercat împiedicarea ei de a nu mai avea nicio șansă pentru a-și continua proiectele începute, va candida ca independent cu susținerea PP-DD și va rămâne alături de locuitorii din Colegiul 10.

"La un moment dat, au încercat să mă trimită să candidez pe la Vâlcea, pe la Teleorman. Eu doresc să fiu alături de oamenii din Colegiul 10 alături de care sunt de patru ani și cărora le mulțumesc că mă sprijină și acum", a mai precizat Maria Stavrositu.

Colegiul 10 cuprinde cartierele Badea Cârțan, Casa de Cultură, Brotăcei, Tomis 1, Centru 2, Centru 1 și Peninsula.



Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
admirator
27 octombrie 2012
este o situatie endemica

oricine este in opozitie cu Mazare si ai lui este boicotat sau cumparat... PPDD este tot de stinga... Asta dovedeste -inca odata- ca serviciile secrete comunsite nu au disparut si isi fac de cap... Maria Stavrositu a gasit un pretext mai curatel. In fapt, ea demult voia sa plece. De asta nici n-a mai fost propusa pe listele partidului... Ar trebui sa se ia masuri de la nivel central, pentru protectia celor care fac opozitie stingii. In primul rand liderii, dar si membrii de rand. Este o atmosfera de iad! Daca stinga nu inceteaza, s-ar putea sa se intoarca roata. Sa-i vedem pe ei in situatia asta. Si nu mai e mult!

Geo
27 octombrie 2012
Era de așteptat

În prag de alegeri permanent au fost discutii la această organizație. Cîți parlamentari PDL mai are Constanța acum? Unu singur, pentru ca restul au fugit. Să vedeți scandaluri după alegeri. PDL Constanța a reunit numai oportuniști și profitori.

Tolea
27 octombrie 2012
Magda Ciumac

ti-e rusine cu mine, se poate? Da-l dreacu de Parlament, ca-ti face domnu Dan emisiune la OTV

Magda Ciumac Stavrositu
27 octombrie 2012
otv

in sfarsit am ajuns acolo unde imi doream sa ajung demult in gradina OTV alaturi de multiubitul viitorul nostru presedinte domnul Dan Diaconescu singurul care a mai avut incredere in inteligenta mea peste limite.

miti
27 octombrie 2012
CUM POTI SA SPUI CA NU TE A

BAGATA VASILE BLAGA IN SEAMA? CAND V-ATI INTALNIT LA EFORIE NORD( complex Roxana) imediat ce s-a incheiat scoala de vara a tinerilor, ai stat la masa cu el si te a facut albie de porci ca peste tot stai pe la usile lui. si s-a saturat de tine. vorbele astea ti le-a spus in fata......... DE CE ITI PLACE SA INTOXICI LUMEA DUDUIE, ti-a mers pana acum cu BANIAS( poti avea vina majora ca s-a rupt guvernul Ungureanu, sapandu-l pe Banias, si elmergand in tabara adversa a fost cel care a adus votul necesar de a avea majoritate usl, cu Florian la fel, l ai lucrat si pe el, dar la al treilea nu ti-a mai mers, al treilea fiind CHRISTIAN GIGI CHIRUUU, au zis si cei de la Bucuresti, duduia asta e dusa rau......) DACA ERAI OM DE PARTID CREZI CA TE MAI ARUNCAU CA O MASEA STRICATA???

tiberiu filimon
27 octombrie 2012
sa aveti noroc

Succes! Am tot citit prin ziare de d-stra, v-am si vazut la TV dar si prin cartier. Pina la urma nu conteaza partidul, ci omul, persoana lui si felul de a face politica.

Miruna
27 octombrie 2012
e adevarat ca si chiru si palaz au batut palma cu mazarica

dar nici cu tipa asta nu ne putem prezenta ca opozitie a lui mazare;cu toate ca sunt femeie si sustin implicarea mai mare a femeilor in politica..-cu atat mai mult intr-un oras condus de un misogin inrait ca cuconul mazare-.s-avem pardon ea nu e decat o unealta a camarilei economico financiare machidonesti a orasului.

Botezatu
28 octombrie 2012
Bravo

Chiar ma mir cum a rabdat Stavrosita pana acum. Banias, cel cu dosarele portului si-a batut joc de ea. Chiru, la fel. Sper ca electoratul sa fie destul de matur si sa o aleaga, dintre puscariabili si gratararagii PSD-isti. Succes, Maria!

makidon
31 octombrie 2012
Nu stiti cine este Maria Stavrositu

Are banii multi banii. Sotul ei patronul Interfinbrok in Constanta. Tatal ei nu mai zic cladirea unde este ing la capitol este a ei.

Partid
31 octombrie 2012
Intriganta Stavrositu

Stavrositu Maria - o intriganta si o femeie fara caracter, care-a condus PDL/ul dupa bunul ei plac, dar Chiru si Blaga i-au venit de hac!

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9916 secunde