Deputatul Marian Cruşoveanu, despre fondurile alocate pentru infrastructura din Portul Constanţa

147
Deputatul Marian Cruşoveanu, despre fondurile alocate pentru infrastructura din Portul Constanţa - crusoveanuport-1668179491.jpg
În ultima şedinţă de Guvern a fost decisă alocarea de fonduri pentru îmbunătăţirea condiţiilor de infrastructură din Portul Constanţa.

Acest lucru nu a trecut neobservat de către deputatul constănţean din PNL Marian Cruşoveanu, cel care a comentat în câteva rânduri pe marginea subiectului.


„Guvernul a decis alocarea de fonduri pentru îmbunătățirea condițiilor de infrastructură în Portul Constanța, care are menirea de a valorifica potențialul de transport maritim al României. Cu toții am observat că, prin acest gigant economic, țara noastră a dobândit un statut aparte privind contextul regional. Prin investițiile în valoare de 5,3 miliarde de lei ce urmează a fi făcute, va fi modernizată o cale ferată pe o lungime de 257 de kilometri, aspect ce va îmbunătăți substanțial activitatea comercială a Portului Constanța. Prin actul normativ pentru susținerea modernizării infrastructurii feroviare, adoptat de Guvern, este întărită importanța maritimă a României, pentru că va asigura o deplasare rapidă a mărfurilor”, a transmis Marian Cruşoveanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4565 secunde