Deputatul Mihai Lupu consideră că reducerea evaziunii fiscale este o provocare

193
Deputatul Mihai Lupu consideră că reducerea evaziunii fiscale este o provocare - mihailupu-1361886448.jpg
Vicepreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Mihai Lupu a depus, la Camera Deputaților declarația politică cu tema "Reducerea substanțială a evaziunii fiscale - o provocare majoră, dar și un deziderat asumat temeinic de către Guvernul USL".

În opinia parlamentarului liberal, Guvernul USL dorește găsirea celor mai bune și rapide soluții care să contribuie, în cel mai scurt timp, la eficientizarea sistemului de colectare a taxelor și impozitelor și, implicit, la reducerea semnificativă a evaziunii fiscale.

În acest context, liderul PNL Constanța a amintit despre proiectul pe care îl are în lucru Guvernul USL.

"În perioada imediat următoare va fi înființată o nouă structură de control, care va funcționa în subordinea ANAF și care va avea rolul de a combate și reduce semnificativ evaziunea fiscală în România. Această structură nouă va iniția acțiuni de control o dată la trei ani pentru întreprinderile mici și mijlocii și o dată la cinci ani pentru marii contribuabili. Acest organism nou creat, care se regăsește și în programul de guvernare al USL, va avea ca atribuții și verificarea acelor operatori economici asupra cărora există suspiciuni de evaziune și fraudă fiscală", a spus deputatul Mihai Lupu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8731 secunde