Deputatul Mircia Giurgiu va fi exclus din PDL

605
Președintele PDL, premierul Emil Boc, a anunțat că deputatul Mircia Giurgiu va fi exclus din partid, deoarece a votat împotriva moțiunii de cenzură. Boc a argumentat că a fost încălcată regula deja stabilită, conform căreia parlamentarii PDL nu au votat moțiunea de cenzură.
"Un singur deputat PDL a votat pentru moțiunea de cenzură și domnul deputat Mircia Giurgiu va fi exclus din partid. Nu mai există cale de întors când regula nu este respectată, cu orice preț. Nu ne vom agăța de un vot și vom impune disciplina riguroasă și va fi exclus din partid la prima ședință a Biroului Permanent", a declarat Emil Boc.
La rândul lui, deputatul Mircia Giurgiu a spus că avea datoria să voteze împotriva măsurilor Guver-nului privind noul Cod al Muncii, la fel cum a votat și împotriva măsu-rilor de austeritate.
El a spus că, după excluderea din PDL, va rămâne deputat independent.
"Respect decizia conducerii partidului, rămân independent, am mai fost patru ani independent, am încă treabă destulă de făcut ca deputat, după care o să văd dacă mai candidez sau nu", a declarat Mircia Giurgiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0589 secunde