Deputatul Nicolae Păun află astăzi dacă va fi arestat

92
Deputatul Nicolae Păun află astăzi dacă va fi arestat - nicolaepun-1456563245.jpg
Deputatul Nicolae Păun află astăzi dacă va petrece următoarea lună după gratii. Procesul a avut loc vineri, însă judecătorii au cerut răgaz pentru această după amiază. Parlamentarul este acuzat de mai multe infracțiuni printre care spălare de bani, trafic de influență sau deturnare de fonduri.


Deputatul Nicolae Păun a fost reținut, joi, de procurorii DNA pentru 24 de ore în dosarul în care este acuzat de spălare de bani, deturnare de fonduri, evaziune fiscală și alte infracțiuni de corupție.

Nicolae Păun, care este și președinte al Asociației Partida Romilor Pro Europa, este acuzat de " folosire sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene, deturnare de fonduri, spălare a banilor, cumpărare de influență, influențare a declarațiilor, toate în formă continuată", transmite Realitatea.net.

Luni, Nicolae Păun, a fost înștiințat de procurorii că ancheta în cazul său a fost extinsă, fiind acuzat de evaziune fiscală după ce, prin intermediul firmei SC Niky Scorpion Alcom SRL, ar fi cumpărat terenuri la preț supraevaluat pentru ca astfel să fie majorate cheltuielile societății și diminuat impozitul datorat statului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4788 secunde