Putin l-a felicitat pe noul președinte al FIFA, Gianni Infantino

74
Putin l-a felicitat pe noul președinte al FIFA, Gianni Infantino - gianniinfantino-1456565651.jpg

Articole recomandate

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a felicitat vineri pe Gianni Infantino, care a fost ales al 9-lea președinte al FIFA, și a salutat experiența și potențialul creativ al elvețianului, relatează AFP, citată de Agerpres.

''Activitățile dumneavoastră fructuoase din sânul organizațiilor internaționale și contribuția dumneavoastră personală în dezvoltarea fotbalului v-au făcut să câștigați de justețe un titlu de mare autoritate în acest sport. Sunt convins că experiența profesională și marele potențial creativ și de organizare vă vor ajuta în muncă și în acest post de responsabilitate și vor servi la reîntărirea pozițiilor Federației internaționale de fotbal în lume'', se arată în mesajul de felicitare trimis de președintele Rusiei.

Vladimir Putin a reiterat dorința Rusiei de a colabora de manieră constructivă cu FIFA, în special în pregătirea Cupei Mondiale 2018 pentru care a primit dreptul de organizare.



Înainte de Infantino, președinte al FIFA a fost, începând din anul 1998, Sepp Blatter. El a fost suspendat din funcție pe 8 octombrie, cu titlu provizoriu, din cauza controversatei plăți de 1,8 milioane de euro către Michel Platini.



Pe 21 decembrie, el a fost suspendat definitiv pentru opt ani. Luni, comisia de recurs a FIFA a redus la șase ani această suspendare, dar elvețianul a anunțat că va contesta această sancțiune la Tribunalul de Arbitraj al Sportului (TAS).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Sport : "Degeaba mă gândesc eu la medalii…"
Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Sport : LPS Constanța, aur  la Open-ul Bahrainului
Pagina a fost generata in 1.1526 secunde