Fotbal / Joseph Blatter îl felicită din toată inima pe noul președinte FIFA, Gianni Infantino

82
1
Fotbal / Joseph Blatter îl felicită din toată inima pe noul președinte FIFA, Gianni Infantino - sepp-1456570344.jpg

Articole recomandate

Elvețianul Joseph Blatter, care ispășește o suspendare de 6 ani din toate activitățile legate de fotbal, l-a felicitat pe conaționalul său Gianni Infantino, care a fost ales vineri să-i succeadă la președinția FIFA, relatează Agerpres.ro.


''Te felicit sincer și din toată inima Gianni Infantino pentru alegerea ta. Cu adoptarea programelor de reforme, așteptările vor fi și mai mari. Dar sunt convins că succesorul meu le va pune în aplicare. Cu experiența lui, cu capacitățile sale, cu înțelegerea strategiei și diplomației, el are toate calitățile de a continua munca mea și de a readuce FIFA către stabilitate. Multă șansă și succes'', a declarat într-un comunicat Sepp Batter, care a deținut 17 ani postul de președinte al FIFA.

Președinte al FIFA începând din 8 iunie 1998, Blatter a fost suspendat pe 8 octombrie, cu titlu provizoriu, din cauza controversatei plăți de 1,8 milioane de euro către Michel Platini. Pe 21 decembrie, el a fost suspendat definitiv pentru opt ani. Luni, comisia de recurs a FIFA a redus la șase ani această suspendare, dar elvețianul a anunțat că va contesta această sancțiune la Tribunalul de Arbitraj al Sportului (TAS).



Comentează știrea

Cosmin
27 februarie 2016
Cum poti sa faci bani pe net!

Cum poti sa faci bani pe net! Asa ceva nu poti rata! Un senzational curs care te invata cum poti sa faci bani pe net! Si e GRATUIT cursul! Inveti repede si usor, online, cum poti sa faci bani pe net! Incepe acum! Nu mai sta pe ganduri si cere informatii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Sport : "Degeaba mă gândesc eu la medalii…"
Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Sport : LPS Constanța, aur  la Open-ul Bahrainului
Pagina a fost generata in 1.099 secunde