Deputatul Remus Cernea a părăsit Partidul Verde

552
3
Deputatul Remus Cernea a părăsit Partidul Verde - remuscernea131385317433-1385366830.jpg

Articole de la același autor

Parlamentarul Remus Cernea a părăsit, sâmbătă, Partidul Verde, invocând tensiuni și divergențe valorice. Cernea a propus în partid un plan de acțiune pentru alegerile europarlamentare, dar colegii săi l-au respins. Deputatul ar urma să-și continue activitatea fie ca independent, fie într-o organizație, cu oameni care împărtășesc aceleași principii. 


"După cum se știe, atunci când mai mulți oameni se asociază într-o organizație, devin mai puternici în măsura în care împărtășesc aceleași valori și în care se dedică, împreună, unor scopuri comune. Altfel, asocierea respectivă îi vulnerabilizează pe toți și le irosește energia și timpul în neînțelegeri și tensiuni continue. În ce mă privește, am mers și voi merge întotdeauna înainte alături de cei ce își asumă principii și valori similare întrucât acestea sunt cele care dau sens unui efort comun. Am demonstrat că îmi asum total cauze necesare pentru schimbarea în bine a României și pentru ridicarea standardelor de mediu și de res-pectare a drepturilor omului și a valorilor democratice ale so-cietății deschise. O voi face în continuare și îmi voi extinde atât echipa cu care lucrez, cât și aria temelor și cauzelor pe care le asum", a spus Remus Cernea.  


Lider al Par-tidului Verde, Remus Cernea a fost ales deputat în Colegiul uni-nominal 9 din Constanța din partea USL. În luna mai a acestui an, el s-a retras din grupul parlamentar PSD, după ce Partidul Verde a întrerupt colaborarea cu USL ca urmare a inițierii proiectelor privind gazele de șist. La timpul respectiv, Remus Cernea spunea că Partidul Verde pe care îl reprezintă este deschis pentru diverse forme de cola-borare politică, atât cu parla-mentari din USL, cât și din alte partide. 




Comentează știrea

Doru
25 noiembrie 2013
Foarte bine ca pleaca!

In sfarsit a facut si el ceva bun. Partidul verzilor este prin definitie ,apropiat naturii.mediului,,creatiei si a tot ce deducem de aici. Omul si-a etalat coafura si a cautat mai mult sa fie un ciudat decat un militant al valorilor umane,al apararii vietii omului .Cand oameni din alte zone politice se opuneau exploatarii gezelor de sist,el se dadea aparatorul homalailor .Bine ca pleaca!

Hanibal
25 noiembrie 2013
Ce-a fost verde s-a uscat....

Dupa cum se vede este slaba speranta ca vom avea prea curand o noua generatie de politicianisti . Cernea este doar unul dintre cei care nu sunt capabili sa se sacrifice pentru o idee si la primul obstacol fuge la un alt partid . Nu e suficient sa ai studii superioiare pentru a te afirma in politica . Trebuie sa ai o singura calitate : CARACTER . adica ceva de care duce lipsa intreaga clasa politicianista . Trecut prin PSD si Partidul Verde , Cernea a intrat in categoria navetistilor politici , a transfugilor, Din marile probleme care framanta Romania , Cernea a ales tema apararii si oficializarii homosexualilor si lesbienelor , Este gata sa faca orice pentru a ajunge europarlamentar si presedintele republicii . Pana una alta , el demonstreaza ca are si el naravul infidelitatii care este mai adanc decat il releva simpla cronica sexuala . La fel ca majoritatea politicianistilor , este incapabil sa se opreasca in credinte si insufletiri , drept pentru care e gata sa desfiinteze si Biserica . Cernea a devenit omul musca satisfacut asa dupa cum spunea Arghezi " ca trece din ciubarul de gunoaie in gradina , atras de miere si impiedecat in drum de un scuipat cleios ".

albastru cu buline albe
9 ianuarie 2014
zig_zag politic

DLE. CERNEA, cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa te lasi de politica. Ca politician nu faci doua parale. Las-o balta, reorienteaza-ti activitatea. O intrebare,care ma framanta de mult: care este explicatia ca voi cei "verzi"(de oriunde) teneti neaparat sa dati impresia de neglijenti imbacsiti, prost inbracati nemanierati si permanent tristi. Oare nu ati priceput ca nu va ia lumea in serios?Valabil pt. toti verzii de ambele sexe.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6102 secunde