Remus Cernea va iniția o lege privind câinii comunitari

116
Remus Cernea va iniția o lege privind câinii comunitari - remuscernea31365604677-1378378812.jpg

Articole de la același autor

Remus Cernea va prezenta, mâine, în Constanța, draftul unei legi care, spune el, a fost lucrată timp de mai multe luni, împreună cu experți, și care, dacă va fi adoptată și implementată, va putea conduce la rezolvarea eficientă și într-un mod civilizat, a problemei prezenței unui număr mare de câini comunitari pe străzile localităților din țară noastră.




"Draftul legii va fi postat pe Internet și se va află în dezbatere publică timp de două săptămâni. Vor fi apoi analizate propunerile de ajustare primite în acest interval, iar versiunea finalizată va fi depusă, spre finalul lunii septembrie/începutul lunii octombrie la Parlament pentru a intra în circuitul instituțional de dezbatere și adoptare", spune Cernea într-un comunicat de presă.


"Acolo unde în dezbaterile publice prevalează, uneori, emoțiile și analiză superficială a unei probleme, este important să fie prezentate opinii raționale, bine fundamentate și care să ducă la o reală rezolvare a dificultăților cu care ne confruntăm. Este important să convertim, așadar, emoțiile noastre în decizii judicios luate, nu în acțiuni pripite. Trebuie să găsim înțelepciunea de a nu ne lasă amăgiți de pseudo-soluțiile populiste", a mai precizat acesta.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5635 secunde