Deputatul Stavrositu a discutat, ieri, cu membrii PDL, pe marginea Legii pensiilor

2297
Deputatul Colegiului 10, democrat liberala Maria Stavrositu, a discutat, ieri, la Casa de Cultură din Constanța, despre ceea ce presupune Legea pensiilor, așa cum ar putea aceasta să ajungă pe masa șefului statului, pentru promulgare. La eveniment au participat 150 de membri ai PDL Constanța, atât pensionari, dar și persoane încă active în câmpul muncii. Unul dintre aspectele abordate a fost, conform unui comunicat de presă, acela că, pe viitor, "valoarea punctului de pensie va fi indexată anual cu 100% rata inflației, la care se adaugă 50% din creșterea reală a câștigului salarial mediu brut, înregistrate în anul precedent".
În contextul aceluiași eveniment, s-a discutat și despre persoanele care desfășoară o activitate în baza mai multor contracte individuale de muncă și cărora, la data stabilirii cuantumului pensiei, le vor fi luate în considerare toate veniturile pentru care au achitat contribuții de asigurări sociale.
Curtea Constituțională a amânat, săptămâna trecută, soluționarea sesizărilor PNL și PSD privind neconstituționalitatea Legii sistemului unitar de pensii publice pentru miercuri, 6 octombrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Septembrie 2010
Stire din Politică-Administrație : Ministrul de Externe s-a înscris în PDL
Pagina a fost generata in 0.387 secunde