Ministrul de Externe s-a înscris în PDL

330
Ministrul de Externe s-a înscris în PDL - cd3b315eabf4e2035b65bb357a8eaf8d.jpg
Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a aderat, ieri, la PDL, declarând că își "asumă" alături de ceilalți membri ai partidului "un proiect dedicat binelui comun", a anunțat acesta într-un comunicat de presă, citat de HotNews.ro.
Mesajul ministrului cu ocazia înscrierii sale în PDL a fost: "Mă alătur PDL cu un sentiment de responsabilitate, cu optimism și cu neclintita încredere în principiile dreptei. Mă asociez unui partid pe care-l vreau împrospătat și modelat de valorile Partidului Popular European. Intru în politică într-un moment de mare dificultate economică, socială și morală, dar port cu mine un îndreptățit mesaj de speranță".
În opinia ministrului de Externe, PDL "are nevoie de voci noi, de oameni capabili să fie purtătorii de mesaj ai României europene".
Teodor Baconschi și-a anunțat încă din luna mai intenția de a se înscrie în PDL și de a forma un curent creștin-democrat. Acesta a înființat, în luna iulie, Fundația Creștin Democrată alături de câteva nume sonore din interiorul și din afara partidului: Theodor Paleologu, Mihai Ghyka, Petru Guran și senatorul Șerban Rădulescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4416 secunde