Deputatul Theodor Paleologu se gândește să pună bazele unui "partid-școală"

252
1
Deputatul Theodor Paleologu se gândește să pună bazele unui

Articole de la același autor

Deputatul independent Theodor Paleologu ia în calcul posibilitatea de a pune bazele unei noi formațiuni de dreapta, un "partid-școală".

"Foarte mulți sunt cei care mă îndeamnă să pun bazele unui nou partid de dreapta, cu o clară identitate liberală și conservatoare. Pe de-o parte, mă simt responsabil față de cei care m-au votat, care au strâns semnături, au dat flyere și au combătut pentru candidatura mea. Sunt oameni care au dat din banii și timpul lor pentru o cauză comună. Au pus suflet, s-au implicat și acum sunt dezamăgiți. Nu-i pot lăsa așa. Pe de-altă parte, nu am aspirații de șef de partid și voi dedica foarte mult timp școlii de la Casa Paleologu, o cauză cel puțin la fel de importantă în opinia mea", a scris Paleologu pe pagina sa de Facebook.

El precizează că, în cazul în care va pune bazele unui nou partid, ar fi vorba, mai degrabă, de "un partid-școală", care să formeze din timp spiritul civic și militant al simpatizanților.

Theodor Paleologu a candidat independent pentru funcția de deputat la alegerile parlamentare care au avut loc duminică, însă nu a reușit să obțină numărul de voturi necesare pentru intrarea în forul legislativ. 

Comentează știrea

ROMAN
15 decembrie 2016
constatare

DRUMUL PNL-ULUI ESTE PRESARAT CU FLORI PE STRADA LINISTEI ! PNTCD-UL PLANGE LA CAPATAIUL PNL-ULUI ! PNL DRUM BUN, CA BLONDELE CU BASESCU TRAIAN SI JOHANIS KW, AU PUS PARTIDELE ISTORICE PE LINIA MOARTA ! SA TOT TRAIM " BINE ", CA UE NE TOT SPUNEA PANA SA PUNA LABA PE NOI : ROMANI , VETZI TRAI BINE, ADICA, EI EUROPENII OCCDENTALI, VETZI TRAI BINE SI VETZI AVEA SALARII MARI CAT GOGOSILE INFURIATE SI NOI INCREZATORI, IN MINCIUNILE LOR, I-AM CREZUT, I-AM VOTAT SI UNDE AM AJUNS : CA VAAAAAAAAAAAAIDE MAMA NOASTRA, TZARA : JUMULITA, CHELITA, JEFUITA, PRADATA CAND DE : UE, BM-LA, FMI, BASESCU TRAIAN CARE ACUM MERGE PE LA EMISIUNI TV SI DA SFATURI CUM TREBUIE SA FACA POLITICIENII, POLITICA JAFULUI NATZIONAL ?! MAI, OAMENI BUNI, NU-L MAI INVITATZI / PRIMITZI PE CEL CARE NE-A PRADAT TZARA SI POPORUL APROAPE 10 ANI SI CARE CU BOC EMIL, NE-AU TAIAT SALARIILE SI PENSIILE, CA DACA-I PUNETZI PE UN CANTAR, PE BASESCU TRAIAN SI PE JOHANIS KW, VETZI OBSERVA CA, NU CANTARESTE UNUL MAI MULT DECAT CELALALT, AMANDOI SUNT LA FEL, ADICA ASTIA NU IUBESC : OAMENII SI TZARA ?! AMANDOI SE IUBESC PE EI, INSISI SI FAMILIILE LOR !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4324 secunde