Theodor Paleologu va vorbi la CNE a PDL în susținerea moțiunii Elenei Udrea

154
Theodor Paleologu va vorbi la CNE a PDL în susținerea moțiunii Elenei Udrea - theodorpaleologucugetliberro-1363956857.jpg
Secretarul executiv al PDL Theodor Paleologu, care nu a exprimat până acum o poziție cu privire la una dintre cele trei candidaturi la șefia partidului, se va afla printre susținătorii Elenei Udrea pe scena Convenției Naționale Extraordinare, au declarat, vineri, pentru AGERPRES, surse din staff-ul deputatei. 




Candidații la președinția PDL Monica Macovei și Vasile Blaga au transmis Comisiei de organizare a Convenției Naționale Extraordinare (COCNE) listele complete cu cei cinci vorbitori pe care i-au desemnat pentru a le susține moțiunea, iar Elena Udrea o va fac cunoscută în cursul acestei zile. Deputatul Ioan Bălan, președintele COCNE, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că alături de Monica Macovei vor lua cuvântul la Convenție, pentru susținerea moțiunii acesteia - ''Reformiștii'', Cristian Preda, Sever Voinescu, Teodor Baconschi, Adrian Papahagi și Alin Seserman.  Potrivit acestuia, vor rosti discursuri în sprijinul moțiunii lui Vasile Blaga - "România Dreaptă. PDL - Politică dincolo de lozinci" - Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Raluca Turcan, Andreea Paul și Traian Ungureanu. În ceea ce privește vorbitorii desemnați de Elena Udrea pentru a-i susține moțiunea de la tribuna CNE, președintele COCNE a arătat că lista acesteia urmează să fie transmisă în cursul zilei de vineri. Surse din staff-ul de campanie al Elenei Udrea au precizat că lista celor cinci vorbitori la CNE urmează să fie definitivată în cursul zilei, deocamdată fiind transmise comisiei trei nume: Emil Boc, Gheorghe Ștefan și Theodor Paleologu. Comisia de organizare a Convenției Naționale Extraordinare (CNE) a PDL din 23 martie a stabilit anterior, prin tragere la sorți, și ordinea prezentării celor trei moțiuni: Monica Macovei, Elena Udrea și Vasile Blaga. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4849 secunde