DEZERTĂRI ÎN MASĂ / Cinci primari PDL din județul Constanța au trecut la PNL

2780
11
Înlăturarea Guvernului Ungureanu și desemnarea lui Victor Ponta în funcția de prim-ministru al României a dus la schimbări de situație în cadrul PDL Constanța, filiala constănțeană fiind abandonată de membrii marcanți din rândurile administrației locale din județ.

Așa se face că cinci primari PDL din județul Constanța au părăsit partidul pentru a se înscrie în PNL. Mugur Mitrana, din 23 August, Traian Cristea, din Costinești, Florin Mitroi, din Valu lui Traian, Gheorghe Moldovan, din Albești, și Viorel Bălan, din Nicolae Bălcescu, și-au depus adeziunile la liberali și vor candida din partea USL la alegerile din data de 10 iunie.

O dată cu ei, au trecut la PNL și organizațiile PDL din localitățile respective. De asemenea, PNL Constanța i-a primit în partid pe democrat-liberalii din localitățile Mihail Kogălniceanu și Ciocârlia.

"PNL Constanța a primit în rân-durile sale oameni care s-au dedicat rezolvării problemelor comunităților locale, care au avut realizări, care au decis să nu mai accepte să fie părtași la condamnarea României și împreună cu care putem trece la construirea unei drepte autentice în România", a declarat Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanța.

În altă ordine de idei, liberalii au recunoscut că și alți primari democrat-liberali au mai fost curtați, cum ar fi edilul localității Poarta Albă, Vasile Delicoti.

Cu toate acestea, Delicoti a rămas ferm pe poziție și a refuzat oferta liberalilor. El și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al localității Poarta Albă tot din partea PDL.

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
alegator
2 mai 2012
niste tradatori

Oameni fara onoare,care au probleme cu dosarele si care cred ca tradand rezolva ceva.Asa sa le ajute D-ZEU.Oricum nu erau de valoare,faceau doar atmosfera negativa.

cristina jianu
2 mai 2012
oameni fara valoare

cei cinci tradatori niste oameni fara valoare,in frunte cu gheorghe dragomir care a luat sacosi de euro ca sa i primeasca pe acesti nefericiti acum in partidul pnl,iar ei vor candida din partea pnl-ului,ca cu ei nu a vrut nimeni sa faca alianta usl,asa ca aveti grija ce transmiteti si voi jurnalistilor!

ndj
2 mai 2012
am scapat de ciuma portocalie

am scapat de javrele portocalii

manifest
2 mai 2012
corabia se scufunda

Daca au fost asa de buni primari si oameni de partid de ce isi schimba acum partidul? Cine sunt acum tradatorii? Cum sa mai avem incredere in partidele politice aflate pe scena politica romaneasca?

Viorel
2 mai 2012
Tradatori- fripturisti

Cand erau la PDL nu erau buni .Acum ca sunt la USL sunt mai buni? Alegerile locale nu au nicio legatura cu partidele.!!

Popa
5 mai 2012
Calin

NU VAD CARE ESTE PROBLEMA MIGRARII LOR......, primarii sunt alesi de locuitori, acestia voteaza omul nu partidul.... sunt cam singurii care se zbat pentru localitatilor lor.... vedeti cat de mult s-au dezvoltat si cat de mult se zbat pentru asta.... Vor ramane primari multi ani de acum inainte indiferent carui partid se afiliaza.... ISI FAC TREABA DOMNILOR si o fac bine.... FELICITARI ASTA INSEAMNA CA VA PASA .

Antenescu
8 mai 2012
psd= mafia

Mafia PSD corupe tot. Gunoaiele se aduna la PSD. Ce teapa veti lua, mafiotilor ! Mita si manupalare, atat stiti, dar...iar v-o tragem, ca va place mult, cum se intampla din 2004 incoace. Castiga poporul ! Pa, papagalilor!

alx
8 mai 2012
hotul de mitroi

dupa ce ca mitroi a sustinut actuala putere sa se reduca somajul cu 25 % si a fugit la pnl de frica,, pentru ce a fugit la pnl? va spun eu de ce sa ramana el la primarie el sa fie stapanul in valu si gasca lui de mafioti ,, el crede ca lumea nu il cunoaste? lumea stie cine este mitroi si va avea o mare surpriza la alegeri, lumea ia pachetele saci de cartofi sau ce mai da el ,, dar il vor inlatura pe el si pe gasca lui din primarie si totii mafioti care si-au infipt coltii ca niste vampiri in primarie si in toata localitatea vor primi o lovitura puternica in iunie

Axaid
8 mai 2012
Mizerie

Nu are importanță partidul,ci oamenii.Dacă pentru un pachet cu alimente,în valoare de 10 lei,pensionarii îl votează pe drogatul mazăre,șansa contracandidaților este mică.Constănțenii nu sunt uniți,nu vor ieși la vot, privesc cu nepăsare cum se așterne mizeria peste acest oraș,care ar fi putut deveni o metropolă europeană.Partide multe,mizerie și mai multă.

Adriana
11 mai 2012
Veti urla dupa PDL dar veti fi lasati exact asa cum ati lasat voi la randul vostru. Javre de 2 lei.

ce as rade sa iasa in toamna iar PDL si sa ii vad atunci ce fac cu alegerea lor. au vazut ca vine USL, s-au infipt la ciolan. ca sa fie 'neutri' se dau la PNL. :)) vai vai ce ii asteapta in toamna.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : PDL nu va nominaliza premier
Pagina a fost generata in 0.6763 secunde