"Uite luna, uite farul, uite vine DNA-ul!"

DIN NOU ÎN VIZORUL DNA! Primarul MAZĂRE, cercetat pentru IMNUL "VIVA MAMAIA"

1329
12
DIN NOU ÎN VIZORUL DNA! Primarul MAZĂRE, cercetat pentru IMNUL
Primarul Constanței, Radu Mazăre, a intrat în vizorul DNA pentru imnul "Viva Mamaia!", după ce, pe numele său a fost depusă o plângere privind proveniența banilor pentru plata acestui videoclip. Surse din cadrul DNA au spus că, plângerea face referire mai mult la o posibilă deturnare de fonduri deoarece o parte din banii colectați de Primăria Constanța este transferată în alt cont din care se plătesc acțiunile de promovare a stațiunii Mamaia, inclusiv plata pentru noul imn în care apare și Radu Mazăre. Din aceste considerente, plângerea a fost transmisă Curții de Conturi urmând ca reprezentanții acestei instituții să verifice aspectele semnalate.

La rândul său, edilul Constanței, Radu Mazăre, a confirmat că sunt în lucru anumite verificări și a precizat că nu se aștepta la așa ceva. "Mă caută DNA-ul pentru video, pentru clip! Ca date neoficiale, Curtea de Conturi a venit în control la Primărie cum vin în fiecare an și de la DNA le-a venit o adresă să verifice cum și-n ce fel și din ce bani a fost plătită melodia de promovare a stațiunii Mamaia. Deci mă caută DNA-ul pentru Viva Mamaia!. Că face cinste salvamaru’, și-atunci e normal să te caute. DNA înseamnă anti-corupție. Unde ar fi corupția în videoclipul ăsta ? Am înțeles că a fost o plângere la DNA și de la DNA a plecat mai departe la Curtea de Conturi. Dar suntem obișnuiți, le-om duce pe toate", a declarat Radu Mazăre.

La apariția ideii de lansare a unui imn, Radu Mazăre spunea că piesa va fi compusă special. Cu toate astea, "Viva Mamaia!", piesa cân-tată de primar și Loredana, nu este originală, ea fiind o preluare a cântecului "Delirium Tremens", supranumit "Imnul Bețivilor din Croația".

Clipul românesc îl prezintă pe edilul Con-stanței în chip de salvamar, îmbrăcat într-un costum în stil retro și, evident, înconjurat de multe domnișoare sumar îmbrăcate. Pe lângă interpretarea scenică, primarul Radu Mazăre are în imnul stațiunii și un pasaj muzical în care spune…"Face cinste salvamarul !".

Imnul stațiunii Mamaia, interpretat de Loredana Groza, Radu Mazăre și rapper-ul Cabron, a fost lansat oficial pe 1 mai într-un club din Mamaia, după ce consilierii locali din Constanța au stabilit o nouă taxă pentru agenții economici dar și proprietarii de apartamente din stațiunea Mamaia.

Conform proiectului, din această taxă, 20% revine Primăriei Constanța, iar restul de 80 % se duce în contul deschis de Asociația Patronală Mamaia, care ar urma să finanțeze participarea la evenimente și târguri de profil din țară și din străinătate. Prima cheltuială din acești bani publici de pro-movare a stațiunii Mamaia este cea pentru realizarea imnului și a filmărilor pentru videoclip, valoarea acestora fiind de aproximativ 34.000 de euro.


Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Lavinia
17 mai 2013
Un drogat nenoeocit

La puscarie cu drogatul asta nenorocit, care a distrus Constanta.

adi
17 mai 2013
subscriu si plusez

Si poate aflam de unde atatea milioane de euro ? Din dalatiul de bugetar si cateva firme si-a permis, hainele, masinile, vila din mamaia, concediile, Madagascarul, vate si mai cate !!! Cand i se confisca ceea ce nu se justifica ? Si lui Porcusor ? Tare imi e ca daca scapam de el, ramanem cu fisu la inaintare...ca trebuie da manance si el...

milik
17 mai 2013
imn

e horror imnul asta. chiar e o bataie de joc. rade toata tara de noi mai mazare. eu nu cred ca vor veni turistii. deja am auzit de prefeinte in grecia, turcia, croatia, bulgaria. si cei mai saraci romani se duc in bulgaria fiindca e muuuuuuult mai curat, mancare mai buna, servirea in limba romana , totul e fain , piscine peste tot, nisipul curat

slea
17 mai 2013
o porcarie

Acest jeg de melodie trebuie imputata lui Mazare si pseudo-vedeti de Groaza pentru ofensa adusa orasului si chiar statului. Acest golan care conduce datorita prostiei constantenilor trebuia arestat de mult ori mai bine expulzat. Oricum baiaul fuge in paradisul pe care il are.Am jicnit locuitorii deoarece multi o merita pentru slugarnicie si acceptarea milogelii.

toader c
17 mai 2013
Dna ,fati datoria

DNA-ul ar trebui sa-si faca datoria si sa finalizeze toate dosarele mascariciului asta care a transformat Constanta intr-o pastisa de oras,loc al afacerilor veroase ale lui si camarilei care il sustine.Inclusiv USL-ul care il sustine ar trbui sa se gindeasca serios la electoratul ce il pierde datorita ,,contributiei"acestui individ fara capatii.,,Vrajeala"cu pensionarii care il aleg nu mai tine,adevarul iese la lumina,si guvernantii vor fi penalizati de electorat.

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

reddog
17 mai 2013
Constanta

Domnul Mazare este un foarte bun primar. A facut multe lucruri bune pentru Constanta si Mamaia. Doar loserii si cei care au interese il critical. Daca va candida cred ca va fi reales. Faceti si voi ceva util loserilor, e usor sa critici,mai greu e cu faptele...

ptr smecher!
17 mai 2013
De aia!

Smechere! Uite, iti explic eu de ce te cauta DNA-ul! Ai cheltuit un purcoi de bani aiurea, pe un kkt de imitatie, realizata tot de kkt, cu tine ca mare vedeta, tu care esti un nimeni, cu are de exchibitionist grav afectat! Faci ce vrei cu banul public, Constanta e plina de gropi si mizerie la gunoaie, desi amicul tau Martin ia bani grasi de la tine, mafioti cu mafioti, Orasul arata ca o raia turceasca, inapoiat si anacronic, cu o arhitectura infecta, cu distrugerea spatiului verde si de protectie dintre blocuri, cu situri arheologice distruse de tine, cu vapoare jegoase, de prost si tatatesc gust,cu amplasamente de maidan. Si daca si acum DNA-ul nu face curatenie, atunci, duca-se dracului toti!

greendog
17 mai 2013
suporterii ca si primarul

Mr . Reddog nu este de mirare ca va place primarul cine se aseamana se aduna...dar inainte sa ii chemati tot felul de atribute pe "ceilalti" invatati sa scrieti daca nu adevaratul LOOSER o sa fie...well nu trebuie sa va dau mura'n gura nu? LOL

Răspuns la: Constanta
Adăugat de : reddog, 17 mai 2013
Domnul Mazare este un foarte bun primar. A facut multe lucruri bune pentru Constanta si Mamaia. Doar loserii si cei care au interese il critical...
Antibasescu
25 iunie 2013
Cocalarul ipocrit.

Bravos cocalarus! Ce I-ai mai spus-o! Se constata ca ai doua clase mai mult ca marfarul.

Răspuns la: suporterii ca si primarul
Adăugat de : greendog, 17 mai 2013
Mr . Reddog nu este de mirare ca va place primarul cine se aseamana se aduna...dar inainte sa ii chemati tot felul de atribute pe "ceilalti"...
12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1514 secunde