DNA / VASILE BLAGA rămâne sub control judiciar

151
1
DNA / VASILE BLAGA rămâne sub control judiciar - vasileblagapdlparlamentq6h3490uo-1482262577.jpg
Înalta Curte de Casație și Justiție a decis definitiv, marți, rămânerea lui Vasile Blaga sun control judiciar. Acesta a fost trimis în judecată pe 29 noiembrie de DNA Ploiești, fiind acuzat că a primit 700.000 de euro de la o societate comercială în schimbul exercitării influenței, astfel încât respectiva firmă să obțină contracte cu două companii naționale, potrivit agerpres.ro.


"În perioada 2011- 2012, în calitate de secretar general al unui partid aflat la guvernare, inculpatul Blaga Vasile a primit în patru rânduri, de la o societate comercială reprezentată de inculpatul Berdilă Horațiu Bruno, suma totală de 700.000 euro, în schimbul exercitării influenței prin intermediul inculpatului Ștefan Gheorghe (vicepreședinte al aceluiași partid) asupra unei persoane care a deținut consecutiv funcții de conducere la două companii naționale, astfel încât firma reprezentată de Berdilă Horațiu Bruno să obțină contracte la cele două companii naționale", declară procurorii.


Potrivit DNA, Blaga a primit 500.000 de euro prin intermediul fostului primar al municipiului Piatra Neamț Gheorghe Ștefan și 200.000 de euro printr-un alt intermediar.


DNA Ploiești a decis să îi cerceteze într-un dosar separat pe fostul primar Gheorghe Ștefan și pe omul de afaceri Horațiu Bruno Berdilă.








Comentează știrea

Traieneee
21 decembrie 2016
Canibalism basist..

Ce control judiciar asta trebuie bagat urgent la bulau ...si toata avera confiscata..Da sefu al mare da Boc pe ei cand ii agatati

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9486 secunde