Elena Udrea, un nou atac la primarul Constanței:

"Doar gura e de Mazăre"

961
6
Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a declarat, ieri, că nu toți primarii au proiecte bune și eligibile, în acest sens dându-l exemplu pe primarul Constanței, Radu Mazăre, despre care a spus că nu face proiecte, doar "vorbește mai mult, atâta tot".

Acuzată de mai multe ori de Victor Ponta că acordă bani primarilor înregimentați în PDL, iar că ceilalți primari de la PNL sau PSD nu sunt băgați în seamă, ministrul Turis-mului, Elena Udrea, a reacționat.

Ea a precizat că nu face diferențe și a spus că politica de dezvoltare a comunităților locale, cu sprijinul ministerului pe care îl conduce, nu ține cont de culoarea poli-tică a primarilor, ci strict de proiectele pe care aceștia le prezintă.

"Nu toți primarii au proiecte bune și eligibile cu care să vină la noi, la minister. Am un exemplu în acest sens de pe litoral. Domnul primar al Constanței, Radu Mazăre, pe care noi încercăm să-l ajutăm, dar dânsul nu are proiecte. El doar vorbește mai mult, atâta tot", a decla-rat Elena Udrea.

În altă ordine de idei, ministrul Dezvoltării și Turismului, Elena Udrea, a declarat că primarul Con-stanței, Radu Mazăre, a reușit să cheltuiască doar câteva procente din fondurile europene pe care le are la dispoziție și că acestea îi vor fi retrase în septembrie dacă nu face ceva cu ele.

"Ar trebui să se grăbească, pentru că în septembrie îi retragem toate fondurile dacă nu face ceva cu ele", a precizat Elena Udrea.

Printre altele, ea a afirmat că Primăria Constanța a reușit să cheltuiască doar trei milioane de euro din totalul de 91 de milioane de euro, pe care Constanța le are la dispoziție din fonduri europene.

Comentează știrea

yo
26 august 2011
lol

cand s-a vrut construirea soselei de coasta cu fonduri europene ministerul mediului nu a vrut sa dea aviz pe considerente politice , cum vreti sa faca primaria ceva cand e legata de maini

grig
26 august 2011
pentru 1

sa ma c..c in soseaua voastra si in pachetele cu pomeni electorale ale lui Mazare. de 10 ani astea sunt singurele proiecte ale nataraului.

liana nicu
26 august 2011
doar gura e de leguma

de acord cu 2 in zecz ani mazare a facut numai pt el si gasca lui

rex
26 august 2011
coana joitica

ciocanitoarea woody caraie cum hahaie si hidosul ei sef care este si urat mirositor spre bucuria unor anelide gen: grig si liana nicu doi indoctrinati libidinosi.

anti mizerie si gunoaiele din centrul si zona peninsulara
26 august 2011
doresc sa protestez impotriva nesimtirii primarului, a parazitismului angajatilor primariei si neimplicarea generala a insti tutiilor subordonate primariei

1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi chiar si in plin sezon estival,2,politia locala nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelorde scandaluri nocturne,3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri,nu conteaza ca acum e vara,asa fac si iarna si primavara...sunt doar cateva din nemerniciile aruncate asupra bietilor constanteni de cand a venit ciiuma mazareasca;deci noi pe langa ciuma oranj care e in romanica,mai avem si ciuma rosie mazare si co....pana cand vom mai rabda,dragi concetateni,oare pana cand?

a
26 august 2011
aoleu

luati-l pe chiru primar sa vedeti ce viata frumoasa o sa aveti :))))) , cat de jos sa te lasi sa ajungi sa trimiti pliante in posta cu demiterea actualului primar , penibil rau

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5728 secunde