DOLIU. A MURIT Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu

2244
DOLIU. A MURIT Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu - xgrameni-1667464250.jpg

Articole de la același autor

Comuna constănțeană Mihai Viteazu este în doliu. În cursul nopții de miercuri spre joi, 2 spre 3 noiembrie s-a stins din viață primarul Gheorghe Grameni. Acesta avea 73 de ani, fiind născut pe 17 octombrie 1949, era la al șaselea mandat în fruntea administrației publice locale a comunei Mihai Viteazu, fiind unul dintre primarii cei mai longevici pe funcție, din județul de la malul mării.

Trupul neînsuflețit urmează să fie depus în cursul zilei de astăzi la capela bisericii Sfinții Împărați Constantin și Elena - I din Constanța. Înmormântarea va avea loc, mâine, la Cimitirul central din Constanța.


Colectivul „Cuget Liber” transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. 



În acest context, președintele CJC, MIhai Lupu,  a transmis un mesaj de condoleanțe.


"Cu durere în suflet am aflat de trecerea în neființă a unuia dintre cei mai mari oameni pe care i-am cunoscut, bunul meu prieten, Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu. Este o mare pierdere pentru mine și pentru toți cei care l-au cunoscut. Gheorghe Grameni a fost un prieten adevărat, un profesionist al administrației publice locale, un om care și-a pus întreaga energie și pricepere pentru dezvoltarea comunității pe care a condus-o. Sincere condoleanțe familiei!

Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!"


La rândul său, prefectul Constanței Silviu Coșa a transmis un mesaj de condoleanțe: „Peste 20 de ani, Gheorghe Grameni a stat printre oamenii din Mihai Viteazu, i-a sprijinit și a avut grijă ca localitatea să se dezvolte. În urma lui, rămâne suferința familiei și multă tristețe în comunitate. Gheorghe Grameni va rămâne în memoria colectivă ca un primar dedicat oamenilor, un liberal convins și un om cu suflet mare. Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei!”. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3261 secunde