Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului va fi deschis de dirijorul Tiberiu Dragoș Oprea

244
Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului va fi deschis de dirijorul Tiberiu Dragoș Oprea - tiberiuoprea-1667463292.jpg

Articole de la același autor

În această săptămână, au loc primele evenimente din cadrul Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, ediția a 48-a. Spectacolele se vor desfășura în Sala Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Festivalul va continua până pe 11 decembrie 2022.

Publicul poate achiziționa bilete de la Agenția Teatrului și online pe www.tnobconstanta.ro/bilete. De asemenea, cu ocazia Festivalului, au fost puse la vânzare și pachete promoționale. Mai multe detalii despre pachetele promoționale pe website www.tnobconstanta.ro/program.

Vineri, 4 noiembrie, la ora 18:30, festivalul se va deschide cu cantata „Carmina Burana”, de C. Orff, avându-i ca soliști pe Alexandru Constantin (București), Laura Eftimie, Doru Iftene. Cu participarea Orchestrei și a corurilor Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și al Colegiului Național de Arte „Regina Maria”. Dirijor - Tiberiu Dragoș Oprea. Maestru cor Adrian Stanache. Pregătirea muzicală Roxana Băluță, Lucia Mihalache, Marius Eftimie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.283 secunde