Dragnea pune Transilvania pe masa ungurilor. Dle Felix Stroe, să vă auzim acum... De ce vă e frică?

12785
14
Dragnea pune Transilvania pe masa ungurilor. Dle Felix Stroe, să vă auzim acum... De ce vă e frică? - gabrielafirealiviudragnea1-1497943830.jpg
Fără nicio notă de ironie, Liviu Dragnea devine cel mai negru și odios personaj din istoria recentă a României. Iar PSD, ditamai partidul, se îndoaie precum o vargă sub greutatea intereselor personale și de grup ale liderului lor, singurul condamnat la închisoare care conduce un partid politic parlamentar și o instituție publică de anvergura Camerei Deputațior. După celebra Ordonanța 13, când Dragnea a dat foc țării doar pentru a se scăpa de închisoare, dezincriminând abuzul în serviciu și mai multe infracțiuni de corupție, teleormăneanul din fruntea PSD pune Transilvania pe masa ungurilor de frica lui Grindeanu. Pentru a-și cumpăra voturile necesare pentru dărâmarea propriului Guvern (n.b. - cea mai mare idioțenie politică din ultimii 27 de ani), Dragnea a făcut UDMR daruri nesperate nici de cel mai optimist ungur din România. Ce nu au reușit maghiarii prin insistențe, amenințări, diplomație sau activism politic, le-a dat PSD peste noapte, îngropând Transilvania, și mai mult, în nisipurile mișcătoare ale naționalismului revendicativ unguresc.


 Recunoașterea de către statul român a datei de 15 martie ca Ziua Maghiarilor din România, prima concesie. Și ca să se știe ce reprezintă această zi, mai ales pentru pesediștii lui Dragnea, 15 martie 1848 reprezintă data Revoluției Maghiare, în care armata ungurilor s-a angajat într-un război pe trei fronturi: împotriva trupelor croate ale mareșalului Josip Jelacic, în Banat și în Transilvania. Până în 1849, trupele maghiare au reușit să aibă sub control tot Ardealul, cu excepția cetăților Alba Iulia și Deva și a centrului Munților Apuseni. Ca atare, statul român recunoaște ca zi națională în România o dată la care trupe străine ocupau Ardealul. Rușine!


De asemenea, Dragnea și Tăriceanu le-a oferit ungurilor dreptul ca limba maghiară să devină limbă oficială pe teritoriul României acolo unde populația de etnie depășește 10%. De asemenea, cei doi lideri, cu PSD și ALDE în spate, recunosc oficial steagul ținutului secuiesc, oferind dreptul ungurilor de a "adopta și folosi, alături de însemnele oficiale ale României și ale unității administrativ-teritoriale respective și alte însemne, simboluri care să exprime identitatea etnică, istorică, culturală și economică a cetățenilor aparținând minorității naționale".

Al doilea articol prevede că autoritățile publice locale și entitățile din subordinea lor "au dreptul de a inscripționa clădirile și anexele clădirilor aflate în administrare (...) în limba minorității naționale în cauză, conform tradiției locului și a specificului limbii minoritare".


Acestea sunt revendicări pe care UDMR le scoate la înaintare la orice negociere politică, însă, până acum, nici un lider politic din România nu a îndrăznit, indiferent cât de mare era presiunea, să facă asemenea concesii ungurilor în Transilvania, un teritoriu care mai poartă încă cicatricile frământărilor istorice dintre maghiari și populația română. Domnul Dragnea și cu domnul Tăriceanu au făcut-o cu o enormă ușurință, terorizați de gândul că nu vor putea dărâma Guvernul Grindeanu de unii singuri.

Sunt curios ce poziție mai au acum liderii de organizații PSD, parlamentarii partidului, care au fost trimiși în Parlament pentru a le apăra drepturile românilor, și nu pentru a le vinde țara. Domnule Felix Stroe, să vă auzim acum! Aveți coloană vertebrală și luați poziție! PSD nu e al lui Dragnea, dacă de asta vă e teamă!



Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
europeanu
20 iunie 2017
Hotii la parnaie !

In Constanta sunt peste zece procente zigani. Deci sa fie limba oficiala. Sau machidoneasca sau turca sau armeneasca sau greceasca sau…..Atata timp cat la putere sunt infractori,nu putem sa ne asteptam la altceva. Le doresc judecatorilor super corupti o judecata olteneasca.

roman
20 iunie 2017
tupeu incredibil

stiti cum se numeste motiunea ,,Romania nu poate fi confiscata.Aparam democratiasi votul romanilor`cat de nenorociti poate fi acest PSD

grill
20 iunie 2017
Financiar

Sunt acționar și director al unei bănci private mai multe companii în schimb. Sunt o mamă în afaceri. eu un atu foarte important. Sunteți, de asemenea, o moralitate privată bună, onest și de încredere în urma unei conversații cu unul dintre consilierii mei Financiar, am decis să facă împrumuturi variind de la 3.000 de euro până la 900,000 de euro pentru a ajuta pe cei care, din păcate, nu au acces la banca condițiile lor de dificil de îndeplinit, așa că aici email-ul meu pentru detalii: [email protected]

rex
20 iunie 2017
ipocrizie

Ptr niste comentarii adulatoare de la cei cu idei incoerente, mintiti intr-un stil caracteristic, ptr mine nu este o neutate, lui Basescu, lepra nationala, d-le gazetar!

Liviu Chilian
20 iunie 2017
Asta pleava, ast gunoi! Sau pegra jewrasiatica!

Cum este posibil! Se'ntreaba naționaliștii, patriotii din țările Europei Adevărate. Ce fenomen istoric i'a condamnat pe foștii Romani sa vegeteze intr'un CHIN perpetuu? Răspunsul este simplu. Pentru un Roman Adevărat. E vorba de blestemul trădării!! Blestemul trădării lui Decebalus. Blestemul etern! De care nu vom scapa cât vom face umbra pământului! Se adeverește si in aceste zile. Un zlatar Tzigan-Bulgar e ultimul bicilis. Cel putin, baragladina a avut...curaj. A guitzat ca el e Cuman, un gnom rămas din vechime, nu Roman. Cuman fiind, se simte obligat istoric sa'i urască pe Romanii de l'au...asimilat(adus la sânul primitor al poporului născut creștin). Uimitor, nu? Un venetic, Zaporojan, grohaie...înduioșător la Cumanul Padurnebunist ce ii ațâța pe Maghari împotriva...Valahilor imputiti! Ha! Tragicomedia rromarlaneasca la APOGEU. Nebunistanul Rromarlanesc asediat de Vel Tzigan Drakknea ot Padureanebuna(Teleorman, in cumana). Doamne Iisuse Christoase! Indura'Te de noi! Cuvântul Sfânt Romanați al județului cu același nume, a fost scos cu iataganul bont din conștiința Romanilor. Iată ca a supraviețuit suprarealistul... Teleorman. 'R'ati ai bizdicului de Rromarlani-porcidecaine rabiati!

Liviu Chilian
20 iunie 2017
Asta pleava, ast gunoi

Ivanovici Ilici("Iliescu")-Tzigan-Zsidan-Grec-Rus. Pataievici Evil("Constantinescu Emil"-Zsidan-Rus satanic. Basrevschi-Basrevski-Bashitler T("Băsescu")-Găgăuz-Rus "romanizat "). Kklaus JewhANUS-Jewrman-Tzigan(o bunica a fost Gabora maghareasca, nu...Valahă împuțită. Uimitor! Cum poate un "popor" sa accepte toată aceasta Nebunie Politicastra! JewhANUS se plimba între Hell Arid si Augishington Disesase, pt a cere ajutor Zsidanilor si Amerikknarilor, pt grăbirea Holocaustului Romanilor, iar Cumanul si Katzaonul Diabolic(Sathanasiadis("Tariceanu") ii ațâța pe Maghari împotriva Valahilor imputiti! Huuooo! Venetici Blestemați!!

Nicu
20 iunie 2017
Niste porci

Astia sunt mai rai ca ceausescu,bunicii nostrii au murit ptr niste porci imputiti!

Oarecare
20 iunie 2017
Sictir si scarba

Aceste jivine paduchioase vand tara ptr propriile interese. Nu au moralitate, nu au verticalitate, nu au nimic. Pupincurismul unora naste astfel de lideri, vampiri ai neamului. Degeaba au murit eroii acestei natiuni, aceste curve politice vor doar putere si averi.

Radio Erevan
21 iunie 2017
Raspuns ptr dl Zaporojan

C,Z .: De ce va e frica dl.Felix Stroe? R.E. : De PARNAIE!!!!!!!!!!!!!!Sa nu ajung langa amicul Nicusor Constantinescu si ala sa-mi ceara taxa de protectie cand merg la dusuri. Dl.Zaporojan , Radio Erevan si-a permis sa raspunda in locul maharului de la RAJA,ptr ca el este ocupat la ora asta.Isi cumpara gel intim ptr sejurul de la Poarta Alba. Lasand gluma la o parte ,inclusiv pe retardatul mintal Oita Titus Dobre, cum se numesc cei care ii sustin pe tradatorii de neam si tara?Cum se numesc cei care voteaza alaturi de acesti doi penali Quisling & Terboven de Romania? Va rog sa va imaginati ca la conducerea Romaniei in 1914 se afla Dragnea,Tariceanu ,Felix Stroe,Serban Nicolae sau Brailoiu?Ce neutralitate, ce negocieri, javrele vindeau tara inainte sa se declanseze razboiul.Daca javrele de acum erau in 1914 ,Romania nu mai exista, vorbeam in turca, rusa sau bulgara la ora asta. PS.Uite mai sunt cateva ore domn Cosmin , sa ne lamurim daca pe Brailoiu , Felix & Co ii vom pune la celebra rubrica : SCUIPATI, AICI ! Dobre cel Retardat este deja impreuna cu Daea la sectia Emil Bobu

dr akon
21 iunie 2017
10%

Europeanule nu sunt 10% tigani ,machidoni sau alte etnii în Ct.Si nu am auzit pe nimeni sa ceară sa se vb in limba lor in Ct.Nu trebuie sa se vb in instituțiile statului.Acasa in parc la restaurant si unde vrea fiecare.....

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3922 secunde